Alessi La conica mokkapot

Vanaf € 225
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De tijdloze Alessi La conica mokkapot is ontworpen door Aldo Rossi voor de fabrikant Alessi .

Aldo Rossi won ooit de Pritzker-prijs voor zijn prestaties op het gebied van architectuur. Deze Italiaan was niet alleen architect, maar ook een beroemd tekenaar en ontwerper. In het begin van de jaren 80 creëerde hij deze Alessi La conica mokkapot voor designleverancier Alessi , die meteen een groot succes werd en wordt beschouwd als een van de toonaangevende ontwerpen van de jaren 80.

Deze espressomaker valt op door zijn slanke vorm en strakke design, waarbij vooral de conische dop het meest opvallende stijlelement is. Deze espressomachine werkt volgens het percolatorprincipe waardoor je in korte tijd de lekkerste koffie zet. De Alessi La conica mokkapot is er in twee maten. De kleinste is 23,5 cm hoog en heeft een diameter van 7,5 cm. Deze cafetière geeft je drie kopjes espresso. De Alessi La conica mokkapot is er in twee maten. De kleinste is 23,5 cm hoog en heeft een diameter van 7,5 cm. Deze cafetière geeft je drie kopjes espresso. De grotere versie meet 28,5 cm en heeft een diameter van 9 cm. Deze gebruik je wanneer je snel zes kopjes espresso wilt zetten.

Het ontwerp van deze percolator straalt klasse en luxe uit. Hij is gemaakt van hoogwaardig RVS dat zodanig gepolijst is dat je hem als het ware als spiegel kunt gebruiken. De grotere versie meet 28,5 cm en heeft een diameter van 9 cm. Deze gebruik je wanneer je snel zes kopjes espresso wilt zetten.

Het ontwerp van deze percolator straalt klasse en luxe uit. Hij is gemaakt van hoogwaardig RVS dat zodanig gepolijst is dat je hem als het ware als spiegel kunt gebruiken. Hij is gemaakt van hoogwaardig RVS dat zodanig gepolijst is dat je hem als het ware als spiegel kunt gebruiken.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte:
· H 23,5cm / Ø 7,5cm: 23.5cm
· H 28,5cm / Ø 9cm: 28.5cm
Doorsnee:
· H 23,5cm / Ø 7,5cm: 7.5cm
· H 28,5cm / Ø 9cm: 9cm
OntwerperAldo Rossi
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.