Alessi Lula hondenbak

Vanaf € 67
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De praktische Alessi Lula hondenbak is ontworpen door ontwerper Miriam Mirri voor de Italiaanse fabrikant Alessi .

Ontwerp voor uw trouwe viervoeter. Deze voerbak is niet alleen erg mooi, maar de Alessi Lula hondenbak is ook erg praktisch voor dagelijks gebruik. De bak bestaat uit drie losse delen: een roestvrijstalen bak waar het voer in gaat, een bakje van zeer duurzaam hard plastic en een deksel van hetzelfde materiaal om de bak mee af te sluiten, zodat het voer van de hond vers blijft. Deze deksel is niet alleen handig om het hondenvoer vers te houden, maar bewijst ook zijn nut als je meerdere honden hebt die in een ander tempo eten. Aan de bovenkant van de deksel zit een grappig hondje, die je als handvat gebruikt.

De Alessi Lula hondenbak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt gekenmerkt door de luchtige en speelse ontwerpfilosofie van Alessi . Met een diameter van 18 cm en een inhoud van 60 cl is de kom geschikt voor kleine en middelgrote honden. De hoogte van de doos is 21,2 cm, dus het is nooit een obstakel.

De Alessi Lula hondenbak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt gekenmerkt door de luchtige en speelse ontwerpfilosofie van Alessi . Met een diameter van 18 cm en een inhoud van 60 cl is de kom geschikt voor kleine en middelgrote honden. De hoogte van de doos is 21,2 cm, dus het is nooit een obstakel. Met deze voerbak voor uw hond kan iedereen in huis genieten van origineel Italiaans design. Met deze voerbak voor uw hond kan iedereen in huis genieten van origineel Italiaans design.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 21.2cm
Doorsnee: 22.7cm
Inhoud: 0.6l
OntwerperMiriam Mirri
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.