Alessi LulàJar voorraadpot voor hondenvoer

Vanaf € 35
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi LulàJar voorraadpot voor hondenvoer is ontworpen door Miriam Mirri voor Alessi .

In deze leuke en mooi vormgegeven voorraadpot kun je veilig het voer van je hond bewaren. De speelse vormgeving met zijn ronde vorm past bij het doel waarvoor de pot is ontwikkeld. Het hondenfiguur op het deksel is een sfeervol detail dat dit object nog meer de moeite waard maakt in een huis met oog voor speelse extra's.

Miriam Mirri is een Italiaanse ontwerpster met een zeer unieke kijk op modern design in brede zin. spectrum aan woonaccessoires. Mirri studeerde design en communicatie aan de Superior School for Anotomic Design en de Universita del Progetto in Reggio Emilia. Al snel vond ze haar eigen weg als zelfstandig ontwerper. Ze werkt namens bekende merken aan unieke ontwerpen van verschillende soorten. Haar ontwerpen voor alledaagse gebruiksvoorwerpen en huishoudelijke artikelen zijn bijzonder opvallend. Vervolgens vond ze al snel haar eigen weg als zelfstandig ontwerper. Ze werkt in opdracht van bekende merken aan unieke ontwerpen van verschillende soorten. Haar ontwerpen voor alledaagse gebruiksvoorwerpen en huishoudelijke artikelen zijn bijzonder opvallend. Miriam Mirri heeft verschillende belangrijke designprijzen gewonnen, waaronder de Fritz Henkel Award for Innovation.

De LulàJar - Voorraadpot voor hondenvoer van fabrikant Alessi is gemaakt van glas en kunsthars en heeft een praktische inhoud van 1,5 l.

De pot bestel je eenvoudig in de online shop van Gerritsma Interieur .. Miriam Mirri heeft verschillende belangrijke designprijzen gewonnen, waaronder de Fritz Henkel Award for Innovation.

De LulàJar - Voorraadpot voor hondenvoer van fabrikant Alessi is gemaakt van glas en kunsthars en heeft een praktische inhoud van 1,5 l.

De pot bestel je eenvoudig in de online shop van Gerritsma Interieur .. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 27cm
Doorsnee: 10.5cm
Inhoud: 1.5l
OntwerperMiriam Mirri
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.