Alessi Mami SG55 fondue Set

Vanaf € 226
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Mami SG55 fondue Set is speciaal ontworpen voor Alessi .

Het model heeft een glanzend uiterlijk en past daardoor in vrijwel elke keuken. De kookpan is gemaakt van roestvrij staal, net als de brander en de bovenkant. De houder is daarentegen gemaakt van gietijzer. De pan en het fornuis horen bij elkaar en worden daarom als combinatie geleverd. De Mami - Fonduepan is praktisch in gebruik en eenvoudig te bedienen.

Het model heeft een totale hoogte van 24,3 cm. De diameter van de fonduepan is 23 cm. De pan is relatief ruim en er kunnen zes fonduesticks tegelijk in.

Het model heeft een totale hoogte van 24,3 cm. De diameter van de fonduepan is 23 cm. De pan is relatief ruim en er kunnen zes fonduesticks tegelijk in. Deze fondueset is speciaal bedoeld voor een fondue met bouillon. De bodem van de pan verspreidt de warmte waardoor er een uitgebalanceerd geheel ontstaat. Het brandproces verloopt daardoor erg soepel. In de Mami serie zijn ook fondueschotels verkrijgbaar, evenals een dienblad dat bedoeld is om onder de fonduepan te plaatsen.

De geschiedenis van de fabrikant Alessi gaat terug tot 1921. Aanvankelijk richt het bedrijf zich vooral op de bewerking van metaal, maar al snel komen er geheel nieuwe producten bij. Deze fondueset is speciaal bedoeld voor een fondue met bouillon. De bodem van de pan verspreidt de warmte waardoor er een uitgebalanceerd geheel ontstaat. Het brandproces verloopt daardoor erg soepel. In de Mami serie zijn ook fondueschotels verkrijgbaar, evenals een dienblad dat bedoeld is om onder de fonduepan te plaatsen.

De geschiedenis van de fabrikant Alessi gaat terug tot 1921. Aanvankelijk richt het bedrijf zich vooral op de bewerking van metaal, maar al snel komen er geheel nieuwe producten bij. Dit bleek een succes en het bedrijf is inmiddels wereldwijd bekend. In de Mami serie zijn ook fondueschotels verkrijgbaar, evenals een dienblad dat bedoeld is om onder de fonduepan te plaatsen.

De geschiedenis van de fabrikant Alessi gaat terug tot 1921. In eerste instantie richt het bedrijf zich vooral op metaalbewerking, maar al snel worden er geheel nieuwe producten geproduceerd. Dit bleek een succes en het bedrijf is inmiddels wereldwijd bekend. Dit bleek een succes en het bedrijf is inmiddels wereldwijd bekend.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenDoorsnee: 16cm
Inhoud: 0.2l
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.