Alessi Mami XL longdrinkglazen set van 4

Vanaf € 33
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Mami XL longdrinkglazen set van 4 is ontworpen door Stefano Giovannoni voor Alessi .

Deze elegante glazen met hun bolle design geven de presentatie van een drankje extra stijl mee. De simpele maar originele vormgeving komt goed tot zijn recht in een interieur waar licht, ruimte en eenvoud belangrijk zijn. U doet uzelf en uw gasten zeker een plezier wanneer u deze bril gebruikt tijdens een ontspannen avond thuis met familie en vrienden.

De Italiaan Stefano Giovannoni is een internationaal gerespecteerde ontwerper die architectuur studeerde aan de Universiteit van Florence. Giovannoni werkt als professor aan de Milanese Dolus Academie en de Universit? di Architettura in Genua. Stefano Giovannoni heeft als industrieel ontwerper en binnenhuisarchitect internationaal furore gemaakt. Zijn interieurontwerp en ontwerpen voor gebruiksvoorwerpen hebben veel designliefhebbers geïnspireerd om hun huis in te richten. Dat zijn handwerk zijn vruchten heeft afgeworpen, blijkt uit het feit dat Stefano Giovannoni verschillende prijzen ontving. Stefano Giovannoni heeft als industrieel ontwerper en binnenhuisarchitect internationaal furore gemaakt. Zijn interieurontwerp en ontwerpen voor gebruiksvoorwerpen hebben veel designliefhebbers geïnspireerd om hun huis in te richten. Dat zijn handwerk zijn vruchten heeft afgeworpen, blijkt uit het feit dat Stefano Giovannoni verschillende prijzen ontving. Zo ontving hij de Design Plus Award, de Good Design Award en de Interior Design Award.

De Mami XL - Longdrink glazenset van Alessi is gemaakt van transparant kristalglas en is eenvoudig te bestellen in de Gerritsma Interieur online shop. Zo ontving hij de Design Plus Award, de Good Design Award en de Interior Design Award.

De Mami XL - Longdrink glazenset van Alessi is gemaakt van transparant kristalglas en is eenvoudig te bestellen in de Gerritsma Interieur online shop.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 11cm
Doorsnee: 9cm
Inhoud: 0.5l
OntwerperStefano Giovannoni
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.