Alessi Mami XL wittewijnglazen set van 4

Vanaf € 45
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Mami XL wittewijnglazen set van 4 is ontworpen door Stefano Giovannoni voor Alessi .

Deze glazen set is een echte musthave voor wijnliefhebbers en designliefhebbers. Het stijlvolle slanke ontwerp geeft de bril een fraai stukje grandeur. Het ontwerp is gericht op schoonheid en een optimale smaakbeleving door de uitgekiende uitstulping in het totale ontwerp. Deze prachtige set laat zich uitstekend combineren met de Mami XL Longdrinkglazen, de Mami XL Rode wijnglazen set en de Mami XL Champagne fluiten.

Stefano Giovannoni is een topontwerper uit Italië die architectuur studeerde in Florence. Tegenwoordig heeft hij al jaren zijn eigen ontwerpstudio. Van daaruit ontwikkelt hij in opdracht van bekende merken kwaliteitsproducten op het gebied van meubels, verlichting, huishoudelijke artikelen en alledaagse gebruiksvoorwerpen. Efficiëntie, duurzaamheid en schoonheid zijn vaste waarden in het werk van Stefano Giovannoni. Tegenwoordig heeft hij al jaren zijn eigen ontwerpstudio. Van daaruit ontwikkelt hij in opdracht van bekende merken kwaliteitsproducten op het gebied van meubels, verlichting, huishoudelijke artikelen en alledaagse gebruiksvoorwerpen. Efficiëntie, duurzaamheid en schoonheid zijn vaste waarden in het werk van Stefano Giovannoni. Naast zijn werk als allround architect en ontwerper is deze allrounder ook hoogleraar aan de Milanese Domus Academy en de architectuuruniversiteit in Genua. Stefano Giovannoni heeft designprijzen gewonnen, zoals de Interior Design Award en de Design Plus Award.

De Mami XL - Witte wijnglas set van Alessi is gemaakt van helder kristalglas en is eenvoudig te bestellen in de webshop van Gerritsma Interieur .. Naast zijn werk als allround architect en ontwerper is deze allrounder ook hoogleraar aan de Milanese Domus Academy en de architectuuruniversiteit in Genua. Stefano Giovannoni heeft als ontwerper prijzen gewonnen, zoals de Interior Design Award en de Design Plus Award.

De Mami XL - Witte wijnglas set van Alessi is gemaakt van helder kristalglas en is eenvoudig te bestellen in de webshop van Gerritsma Interieur .. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 22cm
Doorsnee: 9cm
Inhoud: 0.5l
OntwerperStefano Giovannoni
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.