Alessi Mary Biscuit koekjestrommel

Vanaf € 45
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Mary Biscuit koekjestrommel is ontworpen door Stefano Giovannoni voor Alessi .

Deze koektrommel heeft niet alleen een mooi speels design, maar is ook een goed object om je koekjes in te bewaren en ze lang vers en knapperig te houden. Het speelse moderne design past perfect in een eigentijdse keuken met ruimte voor opvallende elementen. De trommel is gemaakt van gemakkelijk te reinigen materiaal en verkrijgbaar in diverse gangbare kleuren.

De Italiaan Stefano Giovannoni is een topontwerper die werd opgeleid aan de Faculteit Bouwkunde van de Universiteit van Florence. Giovannoni werkt als professor aan de Universit? di Architettura in Genua en aan de Dolus Academie in Milaan. Daarnaast ontwikkelt hij als zelfstandig ontwerper en ontwerper diverse producten voor toonaangevende merken. Designmeubilair, verlichtingsarmaturen en alledaagse gebruiksvoorwerpen zijn belangrijke onderdelen van Giovannoni's werk. Verschillende van zijn ontwerpen zijn bekroond met belangrijke prijzen zoals de Design Plus Award, de Good Design Award en de Interior Design Award. Daarnaast ontwikkelt hij als zelfstandig ontwerper en ontwerper diverse producten voor toonaangevende merken. Designmeubilair, verlichtingsarmaturen en alledaagse gebruiksvoorwerpen zijn belangrijke onderdelen van Giovannoni's werk. Verschillende van zijn ontwerpen zijn bekroond met belangrijke prijzen zoals de Design Plus Award, de Good Design Award en de Interior Design Award.

De Alessi Mary Biscuit koekjestrommel van fabrikant Alessi is gemaakt van duurzaam PMMA en EVA-plastic.

Als het design en de mogelijkheden van de Alessi Mary Biscuit koekjestrommel je aanspreken, bestel je deze eenvoudig in de online shop van Gerritsma Interior ..

De Alessi Mary Biscuit koekjestrommel van fabrikant Alessi is gemaakt van duurzaam PMMA en EVA-plastic.

Wanneer het design en de mogelijkheden van de Mary Biscuit - Koektrommel je aanspreken, bestel je deze eenvoudig in de online store van Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 28cm
Breedte: 22cm
Hoogte: 11.5cm
Inhoud: 3.5l
OntwerperStefano Giovannoni
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.