Alessi MG09 dienblad

Vanaf € 235
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
Het Alessi MG09 dienblad is ontworpen door de ontwerper Michael Graves voor de fabrikant Alessi .

Het model heeft een klassieke uitstraling en is daardoor niet alleen perfect voor in huis, maar ook voor een professionele omgeving, zoals een restaurant. Het blad is gemaakt van glanzend gepolijst staal en maakt daardoor een bijzonder strakke indruk. Bovendien is dit materiaal ook nog eens makkelijk schoon te houden.

De handvatten zitten stevig vast aan het blad en de robuuste unit kan een behoorlijk gewicht dragen. De lengte van het dienblad is 45,5 cm, terwijl hij een breedte heeft van 58 cm. Hierdoor blijft er voldoende ruimte over voor diverse items zoals borden, glazen en bestek.

Michael Graves was een Amerikaanse ontwerper die internationale bekendheid verwierf. Hij startte de studio MGA & D en dit bedrijf heeft er tot nu toe al meer dan 2 opgericht. Hierdoor blijft er voldoende ruimte over voor diverse items, zoals borden, glazen en bestek.

Michael Graves was een Amerikaanse ontwerper die internationale bekendheid verwierf. Hij startte de studio MGA & D en dit bedrijf heeft al meer dan 2.500 producten op de markt gebracht. Het doel is om producten te ontwerpen die volledig gericht zijn op de menselijke behoeften, zowel qua gemak als esthetiek. Past het Alessi MG09 dienblad bij uw stijl? Bekijk de andere ontwerpen van Michael Graves. Deze vind je uiteraard terug in het uitgebreide assortiment van Gerritsma Interieur. 500 producten in de markt. Het doel is om producten te ontwerpen die volledig gericht zijn op de wensen van de mens, zowel op het gebied van gemak als in esthetisch opzicht. Past het Alessi MG09 dienblad bij uw stijl? Kijk dan ook eens naar de andere ontwerpen van de hand van Michael Graves. U vindt deze natuurlijk in het uitgebreide assortiment van Gerritsma Interieur.. Deze vind je natuurlijk terug in het uitgebreide assortiment van Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 45.5cm
Breedte: 58cm
Hoogte: 6.3cm
OntwerperMichael Graves
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.