Alessi MG32 electrische waterkoker

Vanaf € 202
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi MG32 electrische waterkoker is ontworpen door Michael Graves voor Alessi .

Dit onmisbare toestel is ontworpen met een unieke industriële styling die past in een modern interieur met unieke accenten die het interieur van een woning naar een hoger niveau tillen. Optimaal gebruiksgemak en ultiem design zijn evenzeer verankerd in het aantrekkelijke totaalontwerp van deze technisch hoogwaardige waterkoker. Met deze waterkoker kook je in een handomdraai water voor bijvoorbeeld een heerlijk kopje thee.

Michael Graves was een topontwerper uit de Verenigde Staten die samen met Eisenman, Meier, Gwathme en Hejduk de New York Five creëerde, waartoe een groep modernistische architecten behoorde. Graves volgde zijn opleiding aan de Harvard University, de Harvard Graduate School of Design en de University of Cincinnati. Als onafhankelijk ontwerper heeft Michael Graves naam gemaakt met unieke ontwerpen in een ongeëvenaarde stijl die vele vooraanstaande klanten en designliefhebbers inspireert. Graves heeft meerdere onderscheidingen ontvangen voor zijn werk, zoals de Virginia Society AIA Awards for Excellence in Architecture en de AIA Gold Medal.

De Alessi MG32 electrische waterkoker van Alessi is gemaakt van roestvrij staal en duurzaam plastic. Als onafhankelijk ontwerper heeft Michael Graves naam gemaakt met unieke ontwerpen in een ongeëvenaarde stijl die vele vooraanstaande klanten en designliefhebbers inspireert. Graves heeft meerdere onderscheidingen ontvangen voor zijn werk, zoals de Virginia Society AIA Awards for Excellence in Architecture en de AIA Gold Medal.

De Alessi MG32 electrische waterkoker van Alessi is gemaakt van roestvrij staal en duurzaam plastic. U kunt de Alessi MG32 electrische waterkoker snel en eenvoudig bestellen in de Gerritsma Interieur webshop. De Alessi MG32 electrische waterkoker bestelt u snel en eenvoudig in de Gerritsma Interieur online shop.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 27cm
Doorsnee: 25.5cm
Inhoud: 1.5l
OntwerperMichael Graves
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.