Alessi MiòJar voorraadpot voor kattenvoer

Vanaf € 35
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi MiòJar voorraadpot voor kattenvoer is ontworpen door Miriam Mirri voor Alessi .

De Italiaanse ontwerpster Miriam Mirri wordt alom geroemd om haar sympathieke ontwerpstijl met ronde en organische vormen en speelse ontwerpstijl. Haar producten passen dan ook perfect bij de productlijn Alessi , die uw keuken graag voorziet van accessoires waarin functionaliteit, esthetiek en een vleugje humor hand in hand gaan. De serie accessoires voor huisdieren die Mirri voor het merk ontwierp, zal dan ook uw hond of kat aanspreken. De serie bestaat uit voerbakken en voorraadpotten voor katten en honden. De cartooneske figuren die de hoofdrol spelen in deze serie geven de essentie van je huisdier weer, zoals je ook kunt zien aan de kattenfiguur die op het deksel van de MiòJar - Opslagpot voor kattenvoer zit.

Mirri ontwierp de voorraadpot speciaal voor het bewaren van kattenvoer. De kattenfiguur steekt haar neus in de lucht, alsof ze iets lekkers ruikt. De glazen pot heeft een inhoud van 1,5 l en is 27 cm hoog.

Mirri ontwierp de voorraadpot speciaal voor het bewaren van kattenvoer. De kattenfiguur steekt haar neus in de lucht, alsof ze iets lekkers ruikt. De glazen pot heeft een inhoud van 1,5 l en is 27 cm hoog. Het deksel is gemaakt van kunststof en sluit de inhoud van de voorraadpot luchtdicht af, zodat de brokjes vers blijven. Voor de Alessi MiòJar voorraadpot voor kattenvoer ontwierp Mirri ook een voerbak met dezelfde kattenfiguur. Het deksel is gemaakt van kunststof en sluit de inhoud van de voorraadpot luchtdicht af, zodat de brokjes vers blijven. Voor de Alessi MiòJar voorraadpot voor kattenvoer ontwierp Mirri ook een voerbak met dezelfde kattenfiguur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 27cm
Doorsnee: 10.5cm
Inhoud: 1.5l
OntwerperMiriam Mirri
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.