Alessi MP0210 pepermolen

Vanaf € 105
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
Het speels-klassieke ontwerp van de Alessi MP0210 pepermolen is gemaakt door de Italiaanse ontwerper Ettore Sottsass voor het designhuis Alessi .

Als onderdeel van de volledig houten Twergi-serie, gelanceerd door Alessi in de jaren 80 en 90 van de 20e eeuw, is de MP0210 - Pepermolen misschien wel de meest opvallende en succesvolle ontwerp. In het ontwerp komt het vakmanschap van de houtdraaibank duidelijk naar voren, zonder dat de pepermolen er ouderwets of gedateerd uitziet. Een perfect geslaagde mix van klassieke productiemethoden en tijdloos modern design dat vele jaren later nog steeds veel mensen aanspreekt. Omdat een pepermolen er niet alleen goed uit moet zien maar ook functioneel moet zijn, heeft de fabrikant het interieur van de molen voorzien van een kwalitatief hoogstaand maalmechanisme dat ook nog verstelbaar is.

De MP0210 - Pepermolen is uitgevoerd in de kleurencombinatie geel, rood en zwart en heeft ondanks de simpele en strakke vormgeving een organisch karakter door de duidelijk zichtbare houtstructuur. De pepermolen is 23 cm hoog en heeft op het breedste punt een diameter van 7 cm. De buitenkant is volledig van hout, terwijl de binnenkant natuurlijk van gehard staal is. De pepermolen is 23 cm hoog en heeft op het breedste punt een diameter van 7 cm. De buitenkant is volledig van hout, terwijl de binnenkant natuurlijk van gehard staal is.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 23cm
Doorsnee: 7cm
OntwerperEttore Sottsass
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.