Alessi MP15 pepermolen

Vanaf € 225
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi MP15 pepermolen is ontworpen door Paolo Pagani voor Alessi .

Een attribuut als deze handige en stijlvol vormgegeven pepermolen is een onmisbaar element in een moderne keuken of op tafel. De vormgeving van dit stilistisch uniek uitgevoerde object sluit perfect aan bij een strak minimalistisch interieur met oog voor detail en handige accessoires. De strakke uitstraling van de molen draagt ​​bij aan een sfeervolle beleving van een goede maaltijd aan een elegant gedekte tafel.

Paolo Pagani is een toonaangevende ontwerper met een voorkeur voor het gebruik van diverse stijlen in zowel een klassieke als ultramoderne uitstraling. . Hij weet deze stijlen op een unieke manier te verbinden met strakke ontwerpen die thuishoren in minimalistische interieurs waar licht en ruimte belangrijke kernwaarden zijn. Als hoogopgeleide ontwerper weet Pagani met zijn briljante creaties veel bekende merken aan te trekken. Voor hen maakt hij objecten voor interieurs, verlichting en alledaagse voorwerpen. Het werk van Paolo Pagani is regelmatig beloond met prestigieuze designprijzen van internationale allure. Als hoogopgeleide ontwerper weet Pagani met zijn briljante creaties veel bekende merken aan te trekken. Voor hen maakt hij objecten voor interieurs, verlichting en alledaagse voorwerpen. Paolo Pagani zag zijn werk regelmatig beloond worden met prestigieuze designprijzen van internationale allure.

De Alessi MP15 pepermolen van fabrikant Alessi is gemaakt van speciaal geselecteerd beukenhout.

U kunt de speciale Alessi MP15 pepermolen snel verkrijgen door deze eenvoudig te bestellen in de online store van Gerritsma Interieur.

De Alessi MP15 pepermolen van fabrikant Alessi is gemaakt van speciaal geselecteerd beukenhout.

U kunt de speciale Alessi MP15 pepermolen snel bestellen door deze eenvoudigweg te bestellen in de online store van Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 60cm
Doorsnee: 8.5cm
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.