Alessi Noè druppelvanger

Vanaf € 22
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Noè druppelvanger is ontworpen door Giulio Iacchetti voor de fabrikant Alessi .

Deze elegante ring kan om de hals van een fles worden geplaatst om mogelijke druppels te voorkomen. Zo hoef je niet bang te zijn dat er kringen ontstaan ​​op je tafel of aanrecht. Vooral rode wijn kan vaak vervelende vlekken veroorzaken. De binnenkant van de ring is voorzien van vilt, zodat het vocht de stof kan binnendringen en later geen vlekken zal veroorzaken. Bevestig de ring aan de fles voordat u gaat schenken.

Deze speciale druppelvanger ziet er stijlvol uit. Het ontwerp doet denken aan het klassieke sieraad, met een steen op de voorkant. De ring is gemaakt van roestvrij staal en de steen is gepolijst.

Deze speciale druppelvanger ziet er stijlvol uit. Het ontwerp doet denken aan het klassieke sieraad, met een steen op de voorkant. De ring is gemaakt van roestvrij staal en de steen is gepolijst. Dit maakt de Alessi Noè druppelvanger vooral in het oog wanneer er licht op valt. Het model heeft een diameter van 5,7 cm en past daardoor gemakkelijk om standaard flessenhalzen.

De ontwerpen van Giulio Iacchetti staan ​​vooral bekend als zeer gevarieerd. Hij begon zijn industriële ontwerpen in 1992 en won samen met Matteo Ragni de beroemde Compasso d'Oro. Zijn werk maakt deel uit van de permanente designcollectie van het MOMA in New York. Dit maakt de Alessi Noè druppelvanger vooral in het oog wanneer er licht op valt. Het model heeft een diameter van 5,7 cm en past daardoor gemakkelijk om standaard flessenhalzen.

De ontwerpen van Giulio Iacchetti staan ​​vooral bekend als zeer gevarieerd. Hij begon zijn industriële ontwerpen in 1992 en won samen met Matteo Ragni de beroemde Compasso d'Oro. Zijn werk maakt deel uit van de permanente designcollectie van het MOMA in New York. Hij begon zijn industriële ontwerpen in 1992 en won samen met Matteo Ragni de beroemde Compasso d'Oro. Zijn werk maakt deel uit van de permanente designcollectie van het MOMA in New York.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 5.7cm
Breedte: 4.4cm
Hoogte: 1cm
Doorsnee: 5.7cm
OntwerperGiulio Iacchetti
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.