Alessi Noè flessenrek

Vanaf € 66
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
Het Alessi Noè flessenrek is ontworpen door ontwerper Giulio Iacchetti voor fabrikant Alessi .

Kenmerkend voor Iacchetti's werk is de definitie van nieuwe objecttypologieën, zoals de Moscardino, de biologisch afbreekbare lepel / vork die hij samen met Matteo Ragni ontwierp en waarvoor hij in 2001 de Compasso d'Oro ontving. In 2009 ontving de prijs voor innovatie - Premio dei Premi - van de Italiaanse president voor het Coop Eureka-project. In 2014 won hij zijn tweede Compasso d'Oro voor het ontwerp van de mangohoezen Sfera, die hij samen met Matteo Ragni voor Montini maakte.

Speciaal voor Alessi ontwierp hij het Alessi Noè flessenrek , dat bekend staat om zijn uitstekende design. De modulaire flessenhouder is ontworpen als een functioneel accessoire, dat een decoratief element op het keukenblok of op de vloer kan zijn. Elke module bevat een fles en kan eenvoudig worden verbonden met twee andere modules door middel van een groef langs de basis. Door elementen te combineren en te stapelen kun je kleine structuren creëren die aan de muur kunnen worden geplaatst. Het Alessi Noè flessenrek is mooi, stijlvol en extreem stevig. Elke module bevat een fles en kan eenvoudig worden verbonden met twee andere modules door middel van een groef langs de basis. Door elementen te combineren en te stapelen kun je kleine structuren creëren die aan de muur kunnen worden geplaatst. Het Alessi Noè flessenrek is mooi, stijlvol en extreem stevig. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en neemt relatief weinig ruimte in beslag. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en neemt relatief weinig ruimte in beslag.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 34.5cm
Breedte: 15.5cm
Hoogte: 27cm
OntwerperGiulio Iacchetti
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.