Alessi Noè wijnflesdop

Vanaf € 28
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Noè wijnflesdop is ontworpen door ontwerper Giulio Iacchetti voor de fabrikant Alessi .

Op sfeervolle momenten verschijnt er vaak wijn op tafel, maar de fles is niet altijd leeg. Met de Alessi Noè wijnflesdop is dat geen probleem. Deze stijlvolle dop sluit de fles goed af, zodat de wijn ook later gedronken kan worden. Daarnaast is het visueel een mooie aanvulling van je geopende wijnflessen.

De wijnfles dop is 6 cm hoog en heeft een diameter van 5,5 cm. Hij heeft een chique uitstraling doordat hij is gemaakt van gepolijst roestvrij staal en de vorm heeft van een klassieke wijnkurk. Daarnaast is de Alessi Noè wijnflesdop erg praktisch. De dop past op zowel wijn- als champagneflessen. Hij heeft een chique uitstraling doordat hij is gemaakt van gepolijst roestvrij staal en de vorm heeft van een klassieke wijnkurk. Daarnaast is de Alessi Noè wijnflesdop erg praktisch. De dop past op zowel wijn- als champagneflessen. U kunt de fles goed afsluiten met behulp van de rubberen binnenkant. Gewoon de dop erop zetten, erop drukken en tegelijkertijd met de klok mee draaien. De dop past zich dan automatisch aan de maat van de flessenhals aan.

Giulio Iacchetti is een Italiaanse ontwerper die sinds 1992 voor verschillende grote designfabrikanten werkt. Voor Alessi ontwierp hij nog meer wijnproducten, zoals de Noè - Bottle Opener for Champagne en de Noè - Drip Ring. U kunt de fles goed afsluiten met behulp van de rubberen binnenkant. Gewoon de dop erop zetten, erop drukken en tegelijkertijd met de klok mee draaien. De dop past zich dan automatisch aan de maat van de flessenhals aan.

Giulio Iacchetti is een Italiaanse ontwerper die sinds 1992 voor verschillende grote designfabrikanten werkt. Voor Alessi ontwierp hij nog meer wijnproducten, zoals de Noè - Bottle Opener for Champagne en de Noè - Drip Ring.

Giulio Iacchetti is een Italiaanse ontwerper die sinds 1992 voor verschillende grote designfabrikanten werkt. Voor Alessi ontwierp hij nog meer wijnproducten, zoals de Noè - Bottle Opener for Champagne en de Noè - Drip Ring.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 6cm
Doorsnee: 5.5cm
OntwerperGiulio Iacchetti
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.