Alessi Nuovo Milano saladecouvert

Vanaf € 55
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
Het Alessi Nuovo Milano saladecouvert is ontworpen door Ettore Sottsass voor de fabrikant Alessi .

De prachtige set bestaat uit een slavork en lepel die een strak design hebben en een sieraad zullen zijn op iedere tafel. Bij elk etentje werpen gasten bewonderende blikken op de ronde vormen die goed passen bij een slakom. Deze set is onmisbaar op elke feestelijk gedekte tafel. Het ontwerp is niet alleen mooi, maar ook prettig in gebruik.

Dit Alessi Nuovo Milano saladecouvert is gemaakt van roestvrij staal en blijft hierdoor ook na regelmatig gebruik mooi. Dit duurzame materiaal garandeert een lange levensduur. Natuurlijk is de couverts gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Je kunt deze set ook in je vaatwasser wassen. Dit duurzame materiaal garandeert een lange levensduur. Natuurlijk is de couverts gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Je kunt deze set ook in je vaatwasser wassen. De handige tanden van de slavork maken hem bijzonder praktisch in gebruik en voorkomen knoeien met de sla. Dat is zeker prettig als de gasten zichzelf bedienen. De set springt in het oog door zijn tijdloze details.

Ettore Sottsass werd geboren als zoon van een Italiaanse architect en een Oostenrijkse moeder. In 1929 verhuisde hij naar Turijn. Sottsass sloot zich aan bij de Memphis-groep en ontwierp tot op hoge leeftijd innovatieve concepten. De handige tanden van de saladevork maken hem bijzonder praktisch in het gebruik en voorkomen knoeien met de sla. Dat is zeker fijn als de gasten zichzelf bedienen. De set springt in het oog door zijn tijdloze details.

Ettore Sottsass werd geboren als zoon van een Italiaanse architect en een Oostenrijkse moeder. In 1929 verhuisde hij naar Turijn. Sottsass sloot zich aan bij de Memphis-groep en ontwierp tot op hoge leeftijd innovatieve concepten. Zijn werk is opgenomen in de permanente collectie van het MOMA in New York.

Ettore Sottsass werd geboren als zoon van een Italiaanse architect en Oostenrijkse moeder. In 1929 verhuisde hij naar Turijn. Sottsass sloot zich aan bij de Memphis-groep en ontwierp tot op hoge leeftijd innovatieve concepten. Zijn werk is opgenomen in de permanente collectie van het MOMA in New York. Zijn werk is opgenomen in de permanente collectie van het MOMA in New York.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 26cm
OntwerperEttore Sottsass
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.