Alessi Opus tafeldecoratie

Vanaf € 205
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Opus tafeldecoratie is ontworpen door Guido Venturini voor Alessi .

Dit prachtige decoratiestuk heeft een aantrekkelijk grillig ontwerp met een langwerpig model. Deze unieke decoratie staat erg mooi in bijvoorbeeld een vensterbank, op een eettafel, salontafel of bijzettafel. Je kunt dit object zien als een zelfstandig decoratiestuk, maar ook als een gebruiksvoorwerp om verschillende dingen weer te geven. Deze tafeldecoratie kan bijvoorbeeld dienen als fruitschaal.

Guido Venturini is een Italiaanse ontwerper die is opgeleid als architect en ontwerper aan de architectuurfaculteit van Florence en de Domus Academie in Milaan. Guido Venturini werkt zowel solo als in samenwerking met andere topontwerpers zoals Stefano Giovannoni. Zijn werk kenmerkt zich door eenvoud, originaliteit, praktisch gebruiksgemak en het gebruik van innovatieve materialen. Veel vooraanstaande klanten uit het ontwerpsegment maken gebruik van de diensten van Guido Venturini. Guido Venturini werkt zowel solo als in samenwerking met andere topontwerpers zoals Stefano Giovannoni. Zijn werk kenmerkt zich door eenvoud, originaliteit, praktisch gebruiksgemak en het gebruik van innovatieve materialen. Veel vooraanstaande klanten uit het ontwerpsegment maken gebruik van de diensten van Guido Venturini. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk. Hij ontving de Interior Design Award, de Good Design Award en de Design Plus Award voor zijn creatieve en innovatieve manier van werken.

De Alessi Opus tafeldecoratie van Alessi is gemaakt van gekleurd roestvrij staal. Dit object bestelt u snel en eenvoudig in de webwinkel van Gerritsma Interieur. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk. Hij ontving de Interior Design Award, de Good Design Award en de Design Plus Award voor zijn creatieve en innovatieve manier van werken.

De Alessi Opus tafeldecoratie van Alessi is gemaakt van gekleurd roestvrij staal. Dit object bestelt u snel en eenvoudig in de webwinkel van Gerritsma Interieur. Dit object bestelt u snel en eenvoudig in de webwinkel van Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 60cm
Breedte: 34cm
Hoogte: 7.5cm
OntwerperGuido Venturini
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.