Alessi Ovale bestekcassette 24 dlg.

Vanaf € 169
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Ovale bestekcassette 24 dlg. is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec voor de Italiaanse designfabrikant Alessi .

Toen Giovanni Alessi het familiebedrijf Opgericht in 1921 begon, specialiseerde hij zich in metalen gebruiksvoorwerpen. Rond 1950 namen zijn zoons Carlo en Ettore het atelier over. De focus verschoof vervolgens naar het ontwerpen van producten, waarvoor externe ontwerpers werden ingeschakeld.

De Ovale - Bestekset maakt deel uit van de Ovale-serie, waarin borden, schalen en kommen zijn verschenen. . De set wordt geleverd in een handige geschenkverpakking en bevat zes vorken, zes eetlepels, zes tafelmessen en zes koffielepels. Zo koopt u de perfecte aanvulling op uw Ovaal serviesgoed. Het bestek is gemaakt van glanzend roestvrij staal, dat bestaat uit 18% chroom en 10% nikkel. Het chroom voorkomt roestvorming, terwijl het nikkel voorkomt dat het bestek magnetische eigenschappen ontwikkelt. Zo koopt u de perfecte aanvulling op uw Ovaal serviesgoed. Het bestek is gemaakt van glanzend roestvrij staal, dat bestaat uit 18% chroom en 10% nikkel. Het chroom voorkomt roestvorming, terwijl het nikkel voorkomt dat het bestek magnetische eigenschappen ontwikkelt. De lepels, messen en vorken van de Alessi Ovale bestekcassette 24 dlg. hebben een mooi design en liggen prettig in de hand.

Ronan en Erwan Bouroullec zijn twee ontwerpers uit Bretagne, die nu een studio in Parijs hebben. De broers zijn verantwoordelijk voor talloze woonaccessoires en interieurobjecten, maar ook voor kantoormeubilair en banken. Ze hebben talloze prijzen gewonnen, waaronder een London Design Medal en een Elle Deco International Design Award. De lepels, messen en vorken van de Alessi Ovale bestekcassette 24 dlg. hebben een mooi design en liggen prettig in de hand.

Ronan en Erwan Bouroullec zijn twee ontwerpers uit Bretagne, die nu een studio in Parijs hebben. De broers zijn verantwoordelijk voor talloze woonaccessoires en interieurobjecten, maar ook voor kantoormeubilair en banken. Ze hebben talloze prijzen gewonnen, waaronder een London Design Medal en een Elle Deco International Design Award. Ze hebben talloze prijzen gewonnen, waaronder een London Design Medal en een Elle Deco International Design Award.
Meer informatie
MerkAlessi
OntwerperRonan Bouroullec | Erwan Bouroullec
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.