Alessi Palle Presepe kerstballen

Vanaf € 18
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Palle Presepe kerstballen zijn ontworpen door Marcello Jori voor de fabrikant Alessi .

De laatste dagen van het jaar zijn vaak bijzonder en daar hoort ook bijzondere versiering bij. Deze set bestaat uit 10 kerstballen met elk een diameter van 9 cm. Deze kun je natuurlijk in de kerstboom hangen, maar ze kunnen ook op andere manieren gebruikt worden. Plaats de kerstballen bijvoorbeeld in een bloemstuk of hang ze voor het raam.

Elke kerstbal in deze set ziet er anders uit. Samen presenteren ze de kerststal. Je ziet niet alleen Jozef en Maria en het heilige kindje Jezus, maar ook de dieren uit de stal, de drie wijzen uit het oosten, een engel en de ster. De Palle Presepe - Kerstballen vertellen zo het klassieke kerstverhaal en kunnen perfect gecombineerd worden met een moderne kerstboom in elke kleur. Samen presenteren ze de kerststal. Je ziet niet alleen Jozef en Maria en het heilige kindje Jezus, maar ook de dieren uit de stal, de drie wijzen uit het oosten, een engel en de ster. De Alessi Palle Presepe kerstballen vertellen zo het klassieke kerstverhaal en kunnen perfect gecombineerd worden met een moderne kerstboom in elke kleur. De kerstballen zijn gemaakt van geblazen glas en zeer kleurrijk beschilderd.

Marcello Jori werd geboren in Bologna en heeft daar zijn hele leven gewoond. Hij heeft ook kunst, muziek en toneel gestudeerd in deze stad en is actief in al deze gebieden. Als ontwerper staat hij vooral bekend om de bijzonder beschilderde kerstballen van zijn hand. De kerstballen zijn gemaakt van geblazen glas en zeer kleurrijk beschilderd.

Marcello Jori werd geboren in Bologna en heeft daar zijn hele leven gewoond. Hij heeft ook kunst, muziek en toneel gestudeerd in deze stad en is actief in al deze gebieden. Als ontwerper staat hij vooral bekend om de bijzonder beschilderde kerstballen van zijn hand. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte:
· goud: 0cm
· blauw: 0cm
· rood zwart: 0cm
· grijs: 13.5cm
· oranje/wit: 0cm
· groen/root: 0cm
Doorsnee:
· Ø 9cm: 9cm
· Ø 10cm: 10cm
· H 13,5cm / Ø 9cm: 9cm
OntwerperMarcello Jori
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.