Alessi Parmenide rasp met kaasdoos

Vanaf € 17
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Parmenide rasp met kaasdoos is een ontwerp van Alejandro Ruiz in opdracht van de Italiaanse fabrikant Alessi .

Een kaasrasp die is overwogen. Naast het fraaie design valt meteen op dat de Alessi Parmenide rasp met kaasdoos een perfect ergonomisch design heeft. De tweedelige kaasrasp heeft een bakje dat goed in de handpalm past als je de kaas raspt. Een groot voordeel om voldoende kracht te kunnen uitoefenen tijdens het raspen, zonder dat het hele aanrecht met kaas bezaaid is. Na gebruik kan het roestvrijstalen raspdeel eenvoudig uit de bak worden gehaald om te reinigen.

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is de Alessi Parmenide rasp met kaasdoos ook uitstekend te gebruiken voor andere kazen dan parmezaan. Door de fraaie vormgeving van het dienblad zet je de geraspte kaas ook direct op tafel, zonder dat je hem naar een ander dienblad overbrengt. De lengte van deze kaasrasp van Alessi is 15 cm en de hoogte is 6,7 cm.

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is de Alessi Parmenide rasp met kaasdoos ook uitstekend te gebruiken voor andere kazen dan Parmezaanse kaas. Door de fraaie vormgeving van het dienblad zet je de geraspte kaas ook direct op tafel, zonder deze op een ander dienblad te schuiven. De lengte van deze kaasrasp van Alessi is 15 cm en de hoogte is 6,7 cm. Het dienblad is gemaakt van stevig kunststof PMMA en uiteraard is de rasp gemaakt van oersterk RVS, wat in de vaatwasser kan. Het dienblad is gemaakt van stevig kunststof PMMA en uiteraard is de rasp gemaakt van oersterk RVS, wat in de vaatwasser kan.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 15cm
Breedte: 7.5cm
Hoogte: 6.7cm
OntwerperAlejandro Ruiz
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.