Alessi PCH02 mandschaal

Vanaf € 62
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De elegante Alessi PCH02 mandschaal is ontworpen door Pierre Charpin voor fabrikant Alessi .

Pierre Charpin is een Franse ontwerper en architect. Hij is de zoon van de bekende beeldhouwer Marc Charpin en werd in 2017 door Maison & Objet Paris uitgeroepen tot 'Designer of the Year'. Veel van zijn ontwerpen hebben een minimalistische basis, maar door goed gebruik te maken van alle mogelijkheden van de materialen waarmee hij werkt, weet hij altijd te verrassen.

Deze PCH02 - Citrusmand valt op door het roosterwerk van glanzend gepolijste staven rond de ronde bodem. De spijlen lijken dun, maar het hoogwaardige RVS waarvan ze gemaakt zijn zorgt voor meer dan voldoende stevigheid en stevigheid. Deze schaal is verkrijgbaar in drie maten. De kleinste schaal is 5 cm hoog en heeft een diameter van 15 cm. De middelste maat is ook 5 cm hoog, met een breedte van 20 cm. Deze schaal is verkrijgbaar in drie maten. De kleinste schaal is 5 cm hoog en heeft een diameter van 15 cm. De middelste maat is ook 5 cm hoog, met een breedte van 20 cm. De derde maat heeft een diameter van 23 cm en een hoogte van 7 cm.

De Alessi PCH02 mandschaal kan gebruikt worden als fruitschaal op uw eettafel of in een loungehoek op een bijzettafel. In de PCH lijn van Alessi vind je nog meer draadmanden van Pierre Charpin, geschikt voor fruit, stokbrood of een leuke tafeldecoratie voor bijvoorbeeld bij je kerstdiner. De derde maat heeft een diameter van 23 cm en een hoogte van 7 cm.

De Alessi PCH02 mandschaal kan gebruikt worden als fruitschaal op uw eettafel of in een loungehoek op een bijzettafel. In de PCH lijn van Alessi vind je nog meer draadmanden van Pierre Charpin, geschikt voor fruit, baguettes of een leuke tafeldecoratie voor bijvoorbeeld bij je kerstdiner. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte:
· H 5cm / Ø 20cm: 5cm
· H 7cm / Ø 23cm: 7cm
· maat 2: 5cm
Doorsnee:
· H 5cm / Ø 20cm: 20cm
· H 7cm / Ø 23cm: 23cm
· maat 2: 15cm
OntwerperPierre Charpin
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.