Alessi Pescher uittrekbare panonderzetter

Vanaf € 73
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Pescher uittrekbare panonderzetter is ontworpen door Paolo Lomazzi en Donato D'Urbino voor Alessi .

Deze onderzetter heeft een speels uittrekbaar design. Het bijzondere design is een balans tussen industrieel design en een sfeervolle retrolook. Dit object past goed in een modern interieur met ruimte voor opvallende accessoires en alledaagse gebruiksvoorwerpen. Met deze originele pannenonderzetter op tafel wordt samen eten nog aantrekkelijker.

Paolo Lomazzi en Donato D'Urbino zijn twee Italiaanse ontwerpers die regelmatig samenwerken aan de ontwikkeling van innovatieve producten op het gebied van meubels, lichtbronnen en unieke alledaagse voorwerpen. Kwaliteit, schoonheid en efficiëntie zijn altijd in balans. Paolo Lomazzi en Donato D'Urbino leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding aan de Polytechnische Universiteit in Milaan. Hierna zijn ze een samenwerking gestart die nog steeds zeer succesvol is. Kwaliteit, schoonheid en efficiëntie zijn altijd in balans. Paolo Lomazzi en Donato D'Urbino leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding aan de Polytechnische Universiteit in Milaan. Hierna zijn ze een samenwerking gestart die nog steeds zeer succesvol is. Samen werken zij in opdracht van bekende merken aan innovatieve producten met bijzondere designs. Veel van de ontwerpen van Paolo Lomazzi en Donato D'Urbino hebben prijzen gewonnen, zoals de beroemde Compasso d'Oro.

De mooie en praktische Alessi Pescher uittrekbare panonderzetter van Alessi is gemaakt van hoogwaardig gepolijst roestvrij staal. De onderzetter bestelt u snel en eenvoudig in de gevarieerde webshop van designspecialist Gerritsma Interieur. Samen werken ze namens bekende merken aan innovatieve producten met bijzondere designs. Veel van de ontwerpen van Paolo Lomazzi en Donato D'Urbino hebben prijzen gewonnen, zoals de beroemde Compasso d'Oro.

De mooie en praktische Alessi Pescher uittrekbare panonderzetter van Alessi is gemaakt van hoogwaardig gepolijst roestvrij staal. De onderzetter bestelt u snel en eenvoudig in de gevarieerde webshop van designspecialist Gerritsma Interieur. De onderzetter bestelt u snel en eenvoudig in de gevarieerde webshop van designspecialist Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 51cm
Breedte: 19cm
Hoogte: 12cm
OntwerperDonato D'Urbino | Paolo Lomazzi
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.