Alessi Plissé electrische waterkoker 100cl

Vanaf € 75
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Plissé electrische waterkoker 100cl is ontworpen door Michele de Lucchi voor het merk Alessi .

Met deze technisch hoogwaardige waterkoker geniet je elke dag van opvallend Italiaans design in je keuken. De inspiratie komt van elegante geplooide rokken die de stof een driedimensionaal effect geven en van ribbels op klassieke kolommen, een knipoog naar de architectonische achtergrond van de ontwerper.

Naast het aantrekkelijke en harmonieuze geometrische spel van vormen, biedt deze Plissé waterkoker 100 cl een groot gebruiksgemak. Hij is uitstekend geïsoleerd, waardoor je hem met een gerust hart overal neerzet. Aan de onderkant zit een antisliprubber en het 80 cm lange snoer is in lengte verstelbaar. Onder de ergonomische handgreep met waarschuwingslampje zit een subtiele transparante schakelaar. Het apparaat heeft een droogkookbeveiliging en een antikalkfilter. De binnenkant schoonmaken is eenvoudig met water en azijn. Onder de ergonomische handgreep met waarschuwingslampje zit een subtiele transparante schakelaar. Het apparaat heeft een droogkookbeveiliging en een antikalkfilter. De binnenkant schoonmaken is eenvoudig met water en azijn.

De Plissé waterkoker 100 cl gemaakt van BPA-vrij thermoplastisch hars is 21 cm lang, 16 cm breed en 20 cm hoog. U heeft de keuze uit meerdere kleuren. Daarnaast is er ook een 29 cm hoge Plissé ketel met een inhoud van 170 cl verkrijgbaar. Je kunt het plissé patroon voortzetten met de Pulcina of Moka mokka pot, de Juicy Salif citruspers en Grind kruidenmolen van Alessi ..

De Plissé waterkoker 100 cl gemaakt van BPA-vrij thermoplastisch hars is 21 cm lang, 16 cm breed en 20 cm hoog. U heeft de keuze uit meerdere kleuren. Daarnaast is er ook een 29 cm hoge Plissé ketel met een inhoud van 170 cl verkrijgbaar. Je kunt het plissépatroon voortzetten met de Pulcina of Moka mokka pot, de Juicy Salif citruspers en Grind kruidenmolen van Alessi .. Je kunt het plissé patroon voortzetten met de Pulcina of Moka mokka pot, de Juicy Salif citruspers en Grind kruidenmolen van Alessi ..
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 21cm
Breedte: 16cm
Hoogte: 20cm
Inhoud: 0.1l
OntwerperMichele de Lucchi
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.