Alessi Port schaal Ø37cm

Vanaf € 115
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Port schaal Ø37cm is ontworpen door Lluís Clotet voor het Italiaanse label Alessi .

Dit bedrijf bestaat sinds de vorige eeuw en werd opgericht in 1921 opgericht door Giovanni Alessi . Aanvankelijk was hij betrokken bij de productie van metalen gebruiksvoorwerpen voor thuis en in de keuken. Nadien specialiseerde het merk zich in designobjecten, waarbij steeds vaker andere grondstoffen werden gebruikt.

Bij de Alessi Port schaal Ø37cm kunt u kiezen uit twee materiaalsoorten. Dit individueel ontworpen woonkamerobject is verkrijgbaar in gepolijst roestvrij staal of geverfde epoxyhars. De laatste variant lijkt een beetje op een steen, terwijl de roestvrijstalen versie opvalt door zijn glasachtige uitstraling. In beide gevallen wordt de Alessi Port schaal Ø37cm met de hand gemaakt, wat de exclusiviteit van uw aankoop garandeert. De hoogte is 6 cm en het product kan worden gebruikt om sleutels en andere items die u regelmatig nodig heeft te bewaren. De laatste variant lijkt een beetje op een steen, terwijl de roestvrijstalen variant opvalt door zijn glasachtige uitstraling. In beide gevallen wordt de Alessi Port schaal Ø37cm met de hand gemaakt, wat de exclusiviteit van uw aankoop garandeert. De hoogte is 6 cm en het product kan worden gebruikt om sleutels en andere items die u regelmatig nodig heeft te bewaren. Er is ook een kleiner model verkrijgbaar.

Lluís Clotet (1941) komt uit Barcelona, ​​waar hij ook zijn architectuuropleiding volgde. Hij ontwerpt restaurants en huizen, maar ook meubels en gebruiksvoorwerpen. Clotet ontving onder meer een Award voor Binnenhuisarchitectuur. Er is ook een kleiner model verkrijgbaar.

Lluís Clotet (1941) komt uit Barcelona, ​​waar hij ook zijn architectuuropleiding volgde. Hij ontwerpt restaurants en huizen, maar ook meubels en gebruiksvoorwerpen. Clotet ontving onder meer een Award voor Binnenhuisarchitectuur. Clotet ontving onder meer een Award voor Binnenhuisarchitectuur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 6cm
Doorsnee: 37cm
OntwerperLluís Clotet
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.