Alessi Pulcina mokkapot met magneetbodem

Vanaf € 79
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De opvallende Alessi Pulcina mokkapot met magneetbodem is ontworpen door ontwerper Michele De Lucchi voor de Italiaanse fabrikant Alessi .

Het futuristische ontwerp volgt de ideale lijn om de lekkerste koffiepot te zetten. De golvende vorm van de espressomachine zorgt ervoor dat het filteren van de koffie precies op het juiste moment stopt. De percolator voorkomt een bittere of verbrande nasmaak. Het V-vormige mondstuk doet denken aan de snavel van een kuikentje en is zo gemodelleerd dat er achteraf niet druipt. Je maakt een heerlijk kopje met een vol aroma.

De robuuste Alessi Pulcina mokkapot met magneetbodem is gemaakt van gepolijst aluminium en kunststof. De espressomachine is verkrijgbaar in verschillende maten. Van 16 cm hoog, een diameter van 7,5 cm en een inhoud van 7 cl voor één kopje koffie tot 26 cm hoog, een diameter van 12 cm en een inhoud van 30 cl voor maximaal zes kopjes koffie.

De robuuste Alessi Pulcina mokkapot met magneetbodem is gemaakt van gepolijst aluminium en kunststof. De espressomachine is verkrijgbaar in verschillende maten. Van 16 cm hoog, een diameter van 7,5 cm en een inhoud van 7 cl voor één kopje koffie tot 26 cm hoog, een diameter van 12 cm en een inhoud van 30 cl voor maximaal zes kopjes koffie. De inklapbare handgreep is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De cafetière is een stijlvolle toevoeging aan je moderne keuken of kantoor.

Het werk van de Italiaanse architect en ontwerper Michel De Lucchi is tentoongesteld in musea in Europa, Japan en de Verenigde Staten. De Alessi Pulcina mokkapot met magneetbodem kan stijlvol gecombineerd worden met de Alessi melkkan, suikerpot, koffielepels en dienblad. De inklapbare handgreep is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De cafetière is een stijlvolle toevoeging aan je moderne keuken of kantoor.

Het werk van de Italiaanse architect en ontwerper Michel De Lucchi is tentoongesteld in musea in Europa, Japan en de Verenigde Staten. De Alessi Pulcina mokkapot met magneetbodem kan stijlvol gecombineerd worden met de Alessi melkkan, suikerpot, koffielepels en dienblad. De Alessi Pulcina mokkapot met magneetbodem kan stijlvol gecombineerd worden met de Alessi melkkan, suikerpot, koffielepels en dienblad.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte:
· 15,2x9,2x20cm lxbxh: 15.2cm
· 20x12x26cm lxbxh: 20cm
Breedte:
· 15,2x9,2x20cm lxbxh: 9.2cm
· 20x12x26cm lxbxh: 12cm
Hoogte:
· 15,2x9,2x20cm lxbxh: 20cm
· 20x12x26cm lxbxh: 26cm
Inhoud:
· 15,2x9,2x20cm lxbxh: 0.2l
· 20x12x26cm lxbxh: 0.3l
OntwerperMichele de Lucchi
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.