Alessi Sarrià schaal Ø27.5cm

Vanaf € 97
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Sarrià schaal Ø27.5cm is ontworpen door Lluís Clotet voor Alessi .

Het Italiaanse merk heeft sinds 1921 een uitstekende reputatie opgebouwd met keukengerei en woonaccessoires, die gemaakt zijn van metaal, roestvrij staal, hout, porselein, glas en plastic. Tegenwoordig staat Alessi bekend als een gerenommeerde vertegenwoordiger van de postmoderne designbeweging. Er werken ongeveer 200 ontwerpers voor het label.

De Alessi Sarrià schaal Ø27.5cm heeft een bijzonder ontwerp, dat door zijn grillige vorm op een steen lijkt. Het product is echter verkrijgbaar in gelakte epoxyhars en gepolijst edelmetaal. Met zijn hoogte van 6,5 cm is de schaal voor allerlei doeleinden te gebruiken. Als standaardtoepassing van de Alessi Sarrià schaal Ø27.5cm moet men echter rekening houden met het opbergen van sleutels, sieraden en andere snuisterijen. Het edelmetaal is gemakkelijk schoon te maken en uitstekend bestand tegen roest, krassen en vlekken. Met zijn hoogte van 6,5 cm is de schaal voor allerlei doeleinden te gebruiken. Bij de standaardtoepassing van de Alessi Sarrià schaal Ø27.5cm moet echter worden overwogen om sleutels, sieraden en andere snuisterijen op te bergen. Het edelmetaal is gemakkelijk schoon te maken en uitstekend bestand tegen roest, krassen en vlekken. Een grotere versie is ook verkrijgbaar bij Gerritsma Interieur.

De Spaanse ontwerper Lluís Clotet werd in 1941 geboren in Barcelona. Hij studeerde in 1965 af aan de School of Architecture in zijn geboorteplaats en was daarna een van de oprichters van BD Barcelona Design. Een grotere versie is ook verkrijgbaar bij Gerritsma Interieur.

De Spaanse ontwerper Lluís Clotet werd in 1941 geboren in Barcelona. Hij studeerde in 1965 af aan de School of Architecture in zijn geboorteplaats en was daarna een van de oprichters van BD Barcelona Design. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 6.5cm
Doorsnee: 27.5cm
OntwerperLluís Clotet
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.