Alessi Sbriciola snijplank

Vanaf € 87
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Sbriciola snijplank is ontworpen door Anna en Gian Franco Gasparini voor Alessi .

Dit handige keukenaccessoire is zeer praktisch in gebruik en heeft een mooie styling die past in een modern interieur met oog voor detail en gebruiksgemak. Op deze snijplank snij je al je groenten, vlees, fruit en andere producten snel en gemakkelijk terwijl je geniet van het strakke design. Het materiaalgebruik is gericht op hygiëne en het vermogen om de plank na gebruik snel en efficiënt schoon te maken.

Anna en Gian Franco Gasparini is een Italiaans ontwerpersduo dat in 2002 het bedrijf 'Architettura della Comunicazione company' oprichtte. Deze ontwerpstudio richt zich op het ontwikkelen van moderne designproducten en het bijbehorende communicatieproces. Anna en Gian Franco Gasparini werken in het brede gebied tussen architectuur en de ontwikkeling van designmeubelen, verlichtingsarmaturen, woonaccessoires en alledaagse gebruiksvoorwerpen. Het allround karakter van hun werk maakt het mogelijk om voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers en toonaangevende merken te werken. Anna en Gian Franco Gasparini ontvingen voor hun werk prijzen zoals de Good Design Award. Anna en Gian Franco Gasparini werken in het brede gebied tussen architectuur en de ontwikkeling van designmeubelen, verlichtingsarmaturen, woonaccessoires en alledaagse gebruiksvoorwerpen. Het allround karakter van hun werk maakt het mogelijk om voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers en toonaangevende merken te werken. Anna en Gian Franco Gasparini ontvingen voor hun werk prijzen zoals de Good Design Award.

U kunt de Alessi Sbriciola snijplank bestellen bij Alessi bestel eenvoudig in de webshop van Gerritsma Interieur ..

De Alessi Sbriciola snijplank van Alessi van kunststof en bamboe bestelt u eenvoudig in de online shop van Gerritsma Interieur ..
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 42cm
Breedte: 27cm
Hoogte: 4.5cm
OntwerperAnna Gasparini | Gian Franco Gasparini
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.