Alessi Ship Shape botervloot met botermes

Vanaf € 22
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Ship Shape botervloot met botermes is ontworpen door Stefano Giovannoni en Harry Paul Van Iersel voor de fabrikant Alessi .

Dit grappige model siert elke eettafel. De botervloot is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zo vind je er altijd wel een die bij je interieur past. Als je regelmatig gasten hebt en je bent een lange tafel aan het dekken, dan kun je natuurlijk ook meerdere versies met elkaar combineren. Deze vrolijke botervloot is gemaakt van een combinatie van RVS en hars.

Het model heeft een lengte van 15,5 cm en een breedte van 8,5 cm. De hoogte is ook 15,5 cm. Hierdoor is de capaciteit van de Alessi Ship Shape botervloot met botermes aanzienlijk en hoef je deze na gebruik niet constant bij te vullen. Het is natuurlijk ook een voordeel dat het botermes op subtiele wijze in het ontwerp is verwerkt. De hoogte is ook 15,5 cm. Hierdoor is de capaciteit van de Alessi Ship Shape botervloot met botermes aanzienlijk en hoef je deze na gebruik niet constant bij te vullen. Het is natuurlijk ook een voordeel dat het botermes op subtiele wijze in het ontwerp is verwerkt. Op die manier zal het niet snel verloren gaan. De Alessi Ship Shape botervloot met botermes is efficiënt, gemakkelijk schoon te houden en ook leuk als decoratie.

De Italiaan Stefano Giovannoni en de Nederlander Harry Paul Van Iersel sloegen de handen ineen voor dit ontwerp. Beiden hebben momenteel hun eigen studio. Benieuwd naar andere producten van deze designers? Bekijk dan eens de collectie van Gerritsma Interieur. Op die manier zal het niet snel verloren gaan. De Alessi Ship Shape botervloot met botermes is efficiënt, gemakkelijk schoon te houden en ook leuk als decoratie.

De Italiaan Stefano Giovannoni en de Nederlander Harry Paul Van Iersel sloegen de handen ineen voor dit ontwerp. Beiden hebben momenteel hun eigen studio. Benieuwd naar andere producten van deze designers? Bekijk dan eens de collectie van Gerritsma Interieur. Beiden hebben momenteel hun eigen studio. Benieuwd naar andere producten van deze designers? Bekijk dan eens de collectie van Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 15.5cm
Breedte: 8.5cm
Hoogte: 15.5cm
OntwerperStefano Giovannoni
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.