Alessi Taste-Huile olijfolieproever

Vanaf € 59
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Taste-Huile olijfolieproever is ontworpen door Lorenzo Piccione di Pianogrillo en Köbi Wiesendanger voor Alessi .

Lorenzo Piccine di Pianogrillo is een olijfolieproducent uit Sicilië. Olijfolie heeft vrijwel de status van een goede wijn in Italië. Het eivormige olijfolie bakje heeft een deksel en een lange smalle schenktuit, waarmee je de juiste hoeveelheid olijfolie schenkt. De olijfolie-proeverij rust op een bladvormige schaal die zo is gevormd dat de oliecontainer niet kan omrollen. Wil je de smaken van meerdere olijfoliën proeven of wil je je gasten de mogelijkheid geven om hun favoriete smaak te kiezen, dan is het raadzaam om meerdere exemplaren te bestellen. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 17.5cm
Breedte: 7.5cm
Hoogte: 6.3cm
Inhoud: 0.1l
OntwerperLorenzo Piccione di Pianogrill
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.