Alessi Tea Rex waterkoker met magneetbodem

Vanaf € 135
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De stijlvolle Alessi Tea Rex waterkoker met magneetbodem is ontworpen door Michael Graves voor fabrikant Alessi .

Michael Graves was een van de belangrijkste Amerikaanse architecten van de vorige eeuw. Hij ontwierp onder meer het Dolphin Resort in Disneyworld en het Nederlands automobielmuseum. Hij maakte ook naam als industrieel ontwerper, met name voor de Italiaanse designleverancier Alessi .

De naam van de Tea Rex - Flute Kettle verwijst naar een van de beroemdste dinosauriërs, Tyrannosaurus rex. Kenners die de afbeelding bovenop de schenktuit zien, herkennen echter een liefdevol ontworpen draak. De afbeelding op de tuit is een van de mooie stijlelementen van deze fluitketel. Opvallend is ook de mooie kegelvorm en de ronde gebogen handgreep, die samen de Alessi Tea Rex waterkoker met magneetbodem iets stijlvol en elegant geven. Rondom het handvat zie je een plastic handvat, met een profiel voor je vingers. De afbeelding op de tuit is een van de mooie stijlelementen van deze fluitketel. Opvallend is ook de mooie kegelvorm en de ronde gebogen handgreep, die samen de Alessi Tea Rex waterkoker met magneetbodem iets stijlvol en elegant geven. Rondom het handvat zie je een plastic handvat, met een profiel voor je vingers. Deze handgreep is gemaakt van polyamide met een zeer goede warmte-isolerende werking. De hoogte van de ketel is 22,5 cm en de breedte is 22 cm. De fluitketel is gemaakt van hoogwaardig glanzend gepolijst RVS.

Wilt u uw keuken uitrusten met keukengerei en apparaten die er net even anders uitzien, kijk dan eens in het assortiment van deze leverancier. Deze handgreep is gemaakt van polyamide met een zeer goede warmte-isolerende werking. De hoogte van de ketel is 22,5 cm en de breedte is 22 cm. De fluitketel is gemaakt van hoogwaardig gepolijst RVS.

Wil je je keuken uitrusten met keukengerei en apparaten die er net even anders uitzien, kijk dan eens in het assortiment van deze leverancier.

Als u uw keuken wilt uitrusten met keukengerei en apparaten die er net even anders uitzien, kijk dan zeker eens naar het assortiment van deze leverancier.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 25.5cm
Breedte: 22cm
Hoogte: 22.5cm
Inhoud: 2l
OntwerperMichael Graves
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.