Alessi Tibidabo serveerlepel

Vanaf € 19
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Tibidabo serveerlepel is ontworpen door Kristiina Lassus voor de Italiaanse fabrikant Alessi .

Dit toonaangevende label is een legendarische naam in de Italiaanse interieurwereld, dankzij zijn slimme en stijlvolle essentie dat het weet toe te voegen aan accessoires voor de eetkamer en keuken.

De samenwerking van het bedrijf met ontwerpster Kristiina Lassus is altijd zeer succesvol geweest. Met vele designprijzen en tentoonstellingen op haar naam, heeft de in Helsinki opgeleide Lassus het ethos van het bedrijf volledig omarmd en tegelijkertijd een definitieve Finse stijl aan haar ontwerpen toegevoegd.

Geproduceerd in hoogwaardig roestvrij staal en glanzend gepolijste afwerking, scoort de Alessi Tibidabo serveerlepel zeer hoog in termen van bruikbaarheid, maar ook als het gaat om schoonheid. Hij meet precies 26 x 7,8 cm en is ideaal voor het bedienen van individuele helpers aan een buffet of rond de tafel. De opscheplepel kan gebruikt worden voor het serveren van salades, maar ook voor scheppen, lekken, druppelen of inschenken. De naam Tibidabo is een spel op een Latijnse uitdrukking die 'ik geef je' betekent. Zeer geschikt voor de mooie, sierlijk gevormde Alessi Tibidabo serveerlepel ! Er zijn nog veel meer artikelen beschikbaar uit de Tibidabo-collectie. De opscheplepel kan gebruikt worden voor het serveren van salades, maar ook voor opscheppen, lekken, druppelen of inschenken. De naam Tibidabo is een spel op een Latijnse uitdrukking die 'ik geef je' betekent. Zeer geschikt voor de mooie, sierlijk gevormde Alessi Tibidabo serveerlepel ! Er zijn nog veel meer artikelen beschikbaar uit de Tibidabo-collectie. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 26cm
Breedte: 7.8cm
OntwerperKristiina Lassus
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.