Alessi Tibidabo spaghettivork

Vanaf € 19
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Tibidabo spaghettivork is ontworpen door Kristiina Lassus voor Alessi .

Met deze bijzondere spaghettivork maak je je bestek op een stijlvolle manier compleet. De slimme constructie van dit object maakt het gemakkelijker om eenvoudig spaghetti te eten zonder te morsen. Het stilistisch fraai vormgegeven model is een extra optische smaakmaker. De Alessi Tibidabo spaghettivork is goed te combineren met de Tibidabo spaghettitang, de Tibidabo opscheplepel en het tweedelige Tibidabo serveerbestek.

Kristiina Lassus is een Finse ontwerpster. Ze studeerde design en architectuur aan de Aalto University School of Arts. Kristiina Lassus heeft internationaal een goede reputatie opgebouwd als interieurarchitect en ontwerper. Ze ontwikkelt onder meer tapijten, woonaccessoires en diverse gebruiksvoorwerpen. Ze studeerde design en architectuur aan de Aalto University School of Arts. Kristiina Lassus heeft internationaal een goede reputatie opgebouwd als interieurarchitect en ontwerper. Ze ontwikkelt onder meer tapijten, woonaccessoires en diverse gebruiksvoorwerpen. Daarnaast hanteert ze een heel eigen stijl die veel designliefhebbers aanspreekt vanwege hun gevoel voor schoonheid en kwaliteit. Na een aantal jaren voor internationaal georiënteerde ontwerpbureaus in Australië en Finland te hebben gewerkt, ging Lassus vanuit Italië aan de slag als onafhankelijk ontwerper voor bekende topmerken zoals Alessi . Ze heeft de afgelopen jaren een indrukwekkend en gevarieerd portfolio opgebouwd en prijzen gewonnen zoals de IF Design Award en de Red Dot Award.

De RVS Alessi Tibidabo spaghettivork bestel je gemakkelijk in de webshop van Gerritsma Interieur .. Daarnaast hanteert ze een heel eigen stijl die veel designliefhebbers aanspreekt vanwege hun gevoel voor schoonheid en kwaliteit. Na een aantal jaren voor internationaal georiënteerde ontwerpbureaus in Australië en Finland te hebben gewerkt, ging Lassus vanuit Italië aan de slag als onafhankelijk ontwerper voor bekende topmerken zoals Alessi . Ze heeft de afgelopen jaren een indrukwekkend en gevarieerd portfolio opgebouwd en prijzen gewonnen zoals de IF Design Award en de Red Dot Award.

De RVS Alessi Tibidabo spaghettivork bestel je gemakkelijk in de webshop van Gerritsma Interieur ..

De RVS Alessi Tibidabo spaghettivork is eenvoudig te bestellen in de Gerritsma Interieur online shop.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 26cm
Breedte: 7cm
OntwerperKristiina Lassus
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.