Alessi Tonale eetborden set van 4

Vanaf € 79
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Tonale eetborden set van 4 is ontworpen door David Chipperfield voor Alessi .

Deze stijlvolle borden hebben een simpel design dat rust op een smaakvol gedekte tafel brengt. Deze set komt goed tot zijn recht in een interieur met een ruimtelijke uitstraling. De kleur, het duurzame materiaalgebruik en de vormgeving zijn met veel vakkennis uitgevoerd. Deze kwaliteitsborden combineer je prachtig met de Tonale karaf, de Tonale glazenset, de Tonale slakom en de Tonale bekerset.

David Chipperfield is niet de eerste. Deze Britse architect en ontwerper heeft kantoren in Londen, Milaan, Berlijn en een filiaal in Shanghai. Hij woonde de Architectural Association School of Architecture en Kingston University bij. Als architect was hij verantwoordelijk voor ontwerpen voor het River and Rowing Museum in Henley-on-Thames en het Neues Museum in Berlijn. Deze Britse architect en ontwerper heeft kantoren in Londen, Milaan, Berlijn en een filiaal in Shanghai. Hij woonde de Architectural Association School of Architecture en Kingston University bij. Als architect was hij verantwoordelijk voor ontwerpen voor het River and Rowing Museum in Henley-on-Thames en het Neues Museum in Berlijn. Daarnaast werkt Chipperfield aan interieurontwerpen, verlichting en alledaagse gebruiksvoorwerpen die uitblinken in kwaliteit, functionaliteit en schoonheid. Zijn werk is bekroond met de Stirling Pize, de Royal Gold Medal en de Wolf Prize in Arts.

De Alessi Tonale eetborden set van 4 van Alessi is gemaakt van keramiek en is eenvoudig te bestellen in de webshop van Gerritsma Interieur. Daarnaast werkt Chipperfield aan interieurontwerpen, verlichting en alledaagse gebruiksvoorwerpen die uitblinken in kwaliteit, functionaliteit en schoonheid. Zijn werk is bekroond met de Stirling Pize, de Royal Gold Medal en de Wolf Prize in Arts.

De Alessi Tonale eetborden set van 4 van Alessi is gemaakt van keramiek en is eenvoudig te bestellen in de webshop van Gerritsma Interieur. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 1.5cm
Doorsnee: 26.5cm
OntwerperDavid Chipperfield
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.