Alessi Tonale glazen set van 4

Vanaf € 48
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Tonale glazen set van 4 is ontworpen door de Britse architect David Chipperfield voor fabrikant Alessi .

De Italiaan Alessi is een meester in het produceren van stijlvolle en functionele gebruiksvoorwerpen voor in de keuken of op de eettafel. Dat bewijst de producent nog maar eens met de Alessi Tonale glazen set van 4 .

Deze set bestaat uit vier transparante drinkglazen. Ze hebben een ronde vorm met de bovenkant licht uitlopend. De diameter van een glas is 8 cm en er kan 0,2 liter vloeistof in. De glazen zijn geschikt voor water en frisdrank. Maar je kunt ze ook als wijnglas gebruiken als je iets anders wilt dan het klassieke.

David Chipperfield is een succesvolle architect met kantoren in Londen, Berlijn, Milaan en Shanghai. De glazen zijn geschikt voor water en frisdrank. Maar je kunt ze ook als wijnglas gebruiken als je iets anders wilt dan het klassieke.

David Chipperfield is een succesvolle architect met kantoren in Londen, Berlijn, Milaan en Shanghai. Naast de glazenset ontwierp hij een compleet Tonale servies. Chipperfield liet zich inspireren door de stijl van het aardewerk in Korea, China en Japan. Dit zie je duidelijk terug in de minimalistische vormen en ingetogen kleuren. De collectie biedt ook een karaf die perfect past bij de Tonale - set glazen . Deze kunt u los bestellen in de Gerritsma Interieur online shop of samen met de vier glazen in één complete set. Naast de glazenset ontwierp hij een compleet Tonale servies. Chipperfield liet zich inspireren door de stijl van het aardewerk in Korea, China en Japan. Dit zie je duidelijk terug in de minimalistische vormen en ingetogen kleuren. De collectie biedt ook een karaf die perfect past bij de Tonale - set glazen . Deze zijn los te bestellen in de Gerritsma Interieur online shop of samen met de vier glazen in één complete set. De collectie biedt ook een karaf die perfect past bij de Tonale - set glazen . Deze zijn los te bestellen in de Gerritsma Interieur online shop of samen met de vier glazen in één complete set.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenDoorsnee: 8cm
Inhoud: 0.2l
OntwerperDavid Chipperfield
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.