Alessi Tonale houten plank

Vanaf € 29
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Tonale houten plank is ontworpen door David Chipperfield voor Alessi .

Deze prachtig vormgegeven houten plank maakt deel uit van de uitgebreide Tonale service die Chipperfield voor deze fabrikant heeft ontworpen. Het bord is ook erg stevig en kan voor een groot aantal sneden worden gebruikt.

David Chipperfield is iemand die vooral bekend staat als architect. Hij heeft een groot aantal gebouwen ontworpen, die over de hele wereld verspreid zijn. Hij is een veelgevraagd ontwerper op dit gebied dankzij het feit dat hij niet bang is om vernieuwende elementen in zijn gebouwen te introduceren. Daarbij verliest hij de traditionele lijnen niet uit het oog. Deze Engelse architect is niet alleen in zijn vaderland bekend, maar ook in Duitsland en Japan. Naast architectuur maakt hij regelmatig tijd om producten te ontwerpen, zoals het Tonale serviesgoed. Daarbij verliest hij de traditionele lijnen niet uit het oog. Deze Engelse architect is niet alleen in zijn vaderland bekend, maar ook in Duitsland en Japan. Naast architectuur maakt hij regelmatig tijd om producten te ontwerpen, zoals het Tonale serviesgoed. Zoals veel van zijn gebouwen kenmerkt dit zich door de mooie ronde vormen.

De Alessi Tonale houten plank is een onderdeel van dit servies dat zeker niet misstaat. Alle verschillende elementen zijn perfect op elkaar afgestemd. Bent u op zoek naar een nieuwe service die klassiek combineert met modern? Bekijk de Tonale producten die bij Gerritsma Interieur te koop zijn. Zoals veel van zijn gebouwen kenmerkt dit zich door de mooie ronde vormen.

De Alessi Tonale houten plank is een onderdeel van dit servies dat zeker niet misstaat. Alle verschillende elementen zijn perfect op elkaar afgestemd. Bent u op zoek naar een nieuwe service die klassiek combineert met modern? Bekijk de Tonale producten die bij Gerritsma Interieur te koop zijn. Bent u op zoek naar een nieuwe service die klassiek combineert met modern? Bekijk de Tonale producten die bij Gerritsma Interieur te koop zijn.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenDoorsnee: 22cm
OntwerperDavid Chipperfield
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.