Alessi Tonale mueslischaal set van 4

Vanaf € 69
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Tonale mueslischaal set van 4 komset (4 kommen) is ontworpen door David Chipperfield voor Alessi.
De Alessi Tonale mueslischaal set van 4 is een verdere ontwikkeling van een project dat in 1996 begon. De Britse ontwerper David Chipperfield werd niet alleen geïnspireerd door Morandi's werk, maar ook door traditioneel Aziatisch aardewerk. Deze invloeden zijn gecombineerd in Alessi Tonale mueslischaal set van 4 om een ​​veelzijdige collectie objecten te creëren die zich verenigen dankzij hun kleurafstemming en basisvormen. Deze eclectische collectie bestaat uit vele onderdelen, zoals een dienblad, kan, borden en kommen in verschillende maten, glaswerk en kopjes.
De binnenkant van de aardewerkproducten is glad en glanzend wit, de buitenkant voelt aan als mat, fluweelachtig leer. Op aanvraag leverbaar in verschillende tinten.
Winnaar van de Compasso d'Oro -prijs in 2001 en de Good Design -prijs in 2011!. Op aanvraag leverbaar in verschillende tinten.
Winnaar van de Compasso d'Oro -prijs in 2001 en de Good Design -prijs in 2011!.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenDoorsnee: 15cm
Inhoud: 0.6l
OntwerperDavid Chipperfield
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.