Alessi Tonale ontbijt set 16dlg.

Vanaf € 229
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Tonale ontbijt set 16dlg. is ontworpen door ontwerper David Chipperfield voor de Italiaanse fabrikant Alessi .

Het elegante en eenvoudige ontwerp is geïnspireerd op traditioneel keramiek in Korea, China en Japan. De naam Tonale verwijst naar de zachte poedertinten die de schilder Giorgio Morandi in zijn kunstwerken gebruikt. De individuele elementen van de luxe ontbijtset tonen een harmonieus spel van licht en schaduw. De ontbijtset prikkelt de zintuigen en zorgt voor de perfecte start van de dag.

De Alessi Tonale ontbijt set 16dlg. bestaat uit vier borden, vier kommen, vier kopjes en vier schoteltjes. De tijdloze steengoedset combineert prachtig de inspirerende kwaliteit van het verleden met de duurzaamheidsbehoeften van nu. Het steengoed materiaal is oven-, magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

De Britse architect en ontwerper David Chipperfield is gedurende zijn hele carrière overladen met prijzen en onderscheidingen, zoals de Stirling Prize en de Heinrich Tessenow Gold Medal. De tijdloze steengoedset combineert op prachtige wijze de inspirerende kwaliteit van vroeger met de duurzaamheidsbehoeften van nu. Het steengoed is oven-, magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

De Britse architect en ontwerper David Chipperfield is gedurende zijn hele carrière overladen met prijzen en onderscheidingen, zoals de Stirling Prize en de Heinrich Tessenow Gold Medal. Chipperfield heeft voor Alessi een uitgebreide en sfeervolle collectie huishoudelijke designobjecten samengesteld die bij Gerritsma Interieur verkrijgbaar is. U kunt de Alessi Tonale ontbijt set 16dlg. stijlvol combineren met de Tonale glazenset, de Santiago saladeset, de Tonale houten plank, de Santiago 24-delige bestekcassette en de Tonale karaf met kurk. Chipperfield heeft voor Alessi een uitgebreide en sfeervolle collectie huishoudelijke designobjecten samengesteld die verkrijgbaar is bij Gerritsma Interieur. U kunt de Alessi Tonale ontbijt set 16dlg. stijlvol combineren met de Tonale glazenset, de Santiago saladeset, de Tonale houten plank, de Santiago 24-delige bestekcassette en de Tonale karaf met kurk.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenDoorsnee: 20cm
OntwerperDavid Chipperfield
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.