Alessi Tonale schaal

Vanaf € 89
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Tonale schaal is ontworpen door ontwerper David Chipperfield voor het toonaangevende ontwerpbedrijf Alessi .

Het minimalistische ontwerp met strakke lijnen is geïnspireerd op het traditionele Oost-Aziatische keramiek. De schelpnaam Tonale is een verwijzing naar de kunstenaar Giorgio Morandi, die het handelsmerk was van het gebruik van verfijnde kleurtinten. De design schaal komt het best tot zijn recht in een eigentijds en strak decor.

De Alessi Tonale schaal is gemaakt van duurzaam steengoed. De schaal is verkrijgbaar in een set van vier. De diepe schalen hebben een diameter van 18,5 cm en een inhoud van 140 cl. Ze zijn geschikt voor allerlei keukenactiviteiten, zoals eieren kloppen, ingrediënten bewaren, salades maken of frites serveren.

De Engelse architect en ontwerper David Chipperfield werd in Groot-Brittannië geridderd vanwege zijn verdiensten op het gebied van architectuur en design. De diepe schalen hebben een diameter van 18,5 cm en een inhoud van 140 cl. Ze zijn geschikt voor allerlei keukenactiviteiten, zoals eieren kloppen, ingrediënten bewaren, salades maken of frites serveren.

De Engelse architect en ontwerper David Chipperfield werd in Groot-Brittannië geridderd vanwege zijn verdiensten op het gebied van architectuur en design. De samenwerking met Alessi heeft geleid tot de stijlvolle Tonale-lijn, die bij Gerritsma Interieur in de online etalage staat. U kunt een complete collectie designobjecten voor de keuken samenstellen. Naast de Tonale - Kom vind je de Tonale slakom, karaf, dinerborden, glazenset, soepbordenset, bekerset, houten plank en muesli-kom. Ze vormen een harmonieus geheel in vorm en kleur. De samenwerking met Alessi heeft geleid tot de stijlvolle Tonale-lijn, die bij Gerritsma Interieur in de online etalage staat. U kunt een complete collectie designobjecten voor de keuken samenstellen. Naast de Tonale - Kom vind je de Tonale slakom, karaf, dinerborden, glazen set, soepbordenset, bekerset, houten plank en muesli-kom. Ze vormen een harmonieus geheel in vorm en kleur. Ze vormen een harmonieus geheel in vorm en kleur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenDoorsnee: 18.5cm
OntwerperDavid Chipperfield
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.