Alessi Tonale soepbord set van 4

Vanaf € 72
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Tonale soepbord set van 4 is ontworpen door David Chipperfield voor Alessi .

Deze diepe borden zijn duidelijk ontworpen door iemand met verstand van design. Het bord heeft een mooie vorm en is gemaakt van prachtig uitgevoerd keramiek. Deze set diepe borden is bij Gerritsma Interieur verkrijgbaar in meerdere kleuren.

David Chipperfield is eigenlijk in de eerste plaats een architect die als extra activiteit het ontwerpen van producten doet. Chipperfield is echter niet zomaar een architect. Hij heeft veel gebouwen ontworpen die echt over de hele wereld zijn. Van appartementsgebouwen in Berlijn tot designmusea in de Amerikaanse staat Iowa: Chipperfield is overal te vinden. Dat komt vooral doordat hij originele maar functionele ontwerpen weet te bedenken die het publiek en gebruikers van een gebouw aanspreken. Hij heeft veel gebouwen ontworpen die echt over de hele wereld zijn. Van appartementsgebouwen in Berlijn tot designmusea in de Amerikaanse staat Iowa: Chipperfield is overal te vinden. Dat komt vooral doordat hij originele maar functionele ontwerpen weet te bedenken die het publiek en gebruikers van een gebouw aanspreken. Daarnaast is hij ook zeer actief als professor op het gebied van architectuur aan de University of London.

De Tonale soepborden maken deel uit van een set die Chipperfield voor deze klant ontwierp. Alle onderdelen van deze set zijn, net als de Tonale - Set soepborden , opgebouwd uit mooie ronde vormen. Het is daarom aan te raden om alle producten uit deze serie eens te bekijken als je op zoek bent naar een dienst. Daarnaast is hij ook zeer actief als professor op het gebied van architectuur aan de University of London.

De Tonale soepborden maken deel uit van een set die Chipperfield voor deze klant ontwierp. Alle onderdelen van deze set zijn, net als de Tonale - Set soepborden , opgebouwd uit mooie ronde vormen. Het is daarom aan te raden om alle producten uit deze serie eens te bekijken als je op zoek bent naar een dienst. Het is daarom aan te raden om alle producten uit deze serie te bekijken als je op zoek bent naar een set.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 5cm
Doorsnee: 18.5cm
OntwerperDavid Chipperfield
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.