Alessi Trinity mandschaal Ø26cm

Vanaf € 88
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Trinity mandschaal Ø26cm is ontworpen door Adam Cornish voor Alessi .

Met deze schalen voeg je een bijzonder element toe aan je interieur. Ze bestaan ​​uit originele, ronde lijnen die onafhankelijk van elkaar lijken te zijn bedacht, maar toch een mooi geheel vormen.

Ontwerper Adam Cornish ziet zijn ontwerpen als een soort voortzetting van de natuurlijke evolutie van producten. Producten moeten volgens hem constant veranderen en evolueren, net als dieren en planten. Deze evolutie is nodig zodat producten ook mee kunnen met de constant veranderende wereld. Daarom gebruikt hij in zijn producten vaak lijnen die je nog niet eerder hebt gezien. Ook vindt hij het belangrijk om constant met nieuwe technieken en materialen te komen die minder impact hebben op ons milieu. Dit maakt Cornish tot een bijzondere ontwerper die je zeker in de gaten moet houden. Daarom gebruikt hij in zijn producten vaak lijnen die je nog niet eerder hebt gezien. Ook vindt hij het belangrijk om constant met nieuwe technieken en materialen te komen die minder impact hebben op ons milieu. Dit maakt Cornish tot een bijzondere ontwerper die je zeker in de gaten moet houden.

Als je de Alessi Trinity mandschaal Ø26cm voor het eerst ziet, vraag je je misschien af ​​waar dit product eigenlijk voor is. Zet hier echter fruit of andere voorwerpen in en je zult zien dat we hier te maken hebben met een mooie, natuurlijke bewaarplaats ..

Als je de Alessi Trinity mandschaal Ø26cm voor het eerst ziet, vraag je je misschien af ​​waar dit product voor is. Zet hier echter fruit of andere voorwerpen in en je zult zien dat we hier te maken hebben met een mooie, natuurlijke bewaarplaats ..
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 7cm
Doorsnee: 26cm
OntwerperAdam Cornish
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.