Alessi Tripod panonderzetter

Vanaf € 39
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De handige en originele Alessi Tripod panonderzetter is een ontwerp van de Italiaanse ontwerper Gabriele Chiave voor het bekende designhuis Alessi .

In eerste instantie zullen de meeste mensen zich afvragen wat de functionaliteit is van de Alessi Tripod panonderzetter , maar zodra die vraag is beantwoord, wordt duidelijk hoe ingenieus en slim dit ontwerp is. Het handelsmerk van Alessi is dat het origineel en speels design toepast op alledaagse gebruiksvoorwerpen. Ook in dit geval is het gelukt. De onderzetter bestaat uit vier 'statieven' die met een staaldraad met elkaar zijn verbonden. De statieven kunnen vrij over de draad glijden, hierdoor is de onderzetter eenvoudig op te hangen aan een keukenrek. Als de pannenonderzetter gebruikt gaat worden, hoeft deze alleen maar op tafel te worden geplaatst en zullen de steunen altijd goed liggen.

De totale lengte van de Tripod - Pan coaster is 60 cm en de hoogte van de statieven is 3,2 cm. Met deze afmetingen kunnen pannen en (oven) schalen van alle formaten op tafel geplaatst worden en de hoogte zorgt ervoor dat er altijd voldoende afstand is tussen de hete schaal of pan en het kwetsbare tafelblad. Als de pannenonderzetter gebruikt gaat worden, hoeft deze alleen maar op tafel te worden geplaatst en zullen de steunen altijd goed liggen.

De totale lengte van de Tripod - Pan coaster is 60 cm en de hoogte van de statieven is 3,2 cm. Met deze afmetingen kunnen pannen en (oven) schalen van alle formaten op tafel geplaatst worden en de hoogte zorgt ervoor dat er altijd voldoende afstand is tussen de hete schaal of pan en het kwetsbare tafelblad. Niet alleen praktisch in gebruik, maar ook mooi om te zien. Niet alleen praktisch in gebruik, maar ook mooi om te zien.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 60cm
Breedte: 3.2cm
Hoogte: 3.2cm
OntwerperGabriele Chiave
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.