Alessi Vassily dienblad

Vanaf € 129
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Vassily dienblad is ontworpen door ontwerper Giulio Lacchetti voor het Italiaanse label Alessi .

Het rechthoekige dienblad heeft strakke lijnen, oogt chique door de duurzame materialen en valt op door de U-vormige bodem. Het stijlvolle dienblad heeft comfortabele handgrepen aan beide uiteinden van de lange zijden met een stevige antisliphandgreep waarmee je gemakkelijk eten en drinken veilig van de keuken naar de woonkamer of eetkamer vervoert. De vorm van de handvatten is ontleend aan die van het klassieke houten dienblad.

De bodemplaat van de Alessi Vassily dienblad is gemaakt van roestvrij staal. De korte zijden zijn gemaakt van thermoplastisch hars, een hittebestendig materiaal. Het dienblad is verkrijgbaar in drie maten: met een lengte van 35 cm, 45 cm of 55 cm. De vaste breedte is 30 cm en de hoogte is 6,2 cm.

Industrieel ontwerper Giulio Lacchetti heeft met vele merken samengewerkt en verschillende aantrekkelijke prijzen ontvangen voor zijn creaties, zoals de Premio dei Premi Award en tweemaal de Compasso d? Oro. Het dienblad is verkrijgbaar in drie maten: met een lengte van 35 cm, 45 cm of 55 cm. De vaste breedte is 30 cm en de hoogte is 6,2 cm.

Industrieel ontwerper Giulio Lacchetti heeft met vele merken samengewerkt en verschillende aantrekkelijke prijzen ontvangen voor zijn creaties, zoals de Premio dei Premi Award en tweemaal de Compasso d? Oro. Voor Alessi stelde hij een rijk oeuvre samen, waaronder de wijn / champagnekoeler, de kurkentrekker en de Ape aperitiefset, bestaande uit een kaasplankje en bijpassende schaaltjes. U vindt deze design stukken in het veelzijdige aanbod van Gerritsma Interieur vinden. Voor Alessi stelde hij een rijk oeuvre samen, waaronder de wijn / champagnekoeler, de kurkentrekker en het Ape aperitiefstel, bestaande uit een kaasplankje en bijpassende schaaltjes. Deze designstukken vind je terug in het veelzijdige aanbod van Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte:
· maat 1: 35cm
· 45x30x6,2cm lxbxh: 45cm
· 55x30x6,2cm lxbxh: 55cm
Breedte: 30cm
Hoogte: 6.2cm
OntwerperGiulio Iacchetti
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.