·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

Kopen bij CBW-erkende winkels CBW-erkend-logo-los

biedt veel voordelen, maar vooral meer zekerheid!

 

Wat is CBW-erkend?

Men gaat dan deelnemen aan de Stichting Erkenning Wonenbranche (SEW) en Stichting Garantieregelingen CBW (SG CBW). De deelnemers bieden daarmee de consument garanties die andere winkels niet kunnen bieden.

Hoe herken ik een CBW-erkende winkel? De sticker op het raam.

Op deze website kun je nagaan welke winkels CBW-erkend zijn. Door in de zoekmachine ("Zoek je CBW-erkende Winkel") de bedrijfsnaam als zoekterm in te vullen, kun je achterhalen of de ondernemer CBW-erkend is. Ook zijn de winkels te herkennen aan de sticker op de voordeur van de winkel. Hierop staat altijd het actuele jaar op vermeld.

Op deze website kun je nagaan welke winkels CBW-erkend zijn. Door in de zoekmachine (“Zoek je een CBW-erkende winkel?“) de bedrijfsnaam als zoekterm in te vullen, kun je achterhalen of de ondernemer CBW-erkend is. Ook zijn de winkels te herkennen aan de sticker op de voordeur van de winkel. Hierop staat altijd het actuele jaar op vermeld.

Waarom moet ik kopen bij een CBW-erkende winkel?

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende woonwinkels

Woonwinkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Meer informatie over het garantiekeurmerk en de algemene voorwaarden.

Welke garanties heb ik bij een CBW-erkende winkel?

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties

  1. Extra garantie

    CBW-Erkende winkels bieden een extra goede productgarantie

  2. Veilig (aan)betalen

    Je kunt zonder risico aanbetalen*. Het restantbedrag betaal je pas bij aflevering.

  3. Onpartijdige klachtafhandeling

    Mocht je ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke Geschillencommissie Wonen.

*Let op!

Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heb je recht op een vervangende koop. Het aanbetalingbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. Zie voor de exacte regeling en werkwijze de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.