Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

&Tradition Flowerpot VP1 hanglamp

Vanaf € 246,00

De &Tradition Flowerpot VP1 hanglamp is ontworpen door Verner Panton, die geïnspireerd raakte door de Flower Power beweging uit de late jaren 60. De Flowerpot-serie van &Tradition bestaat uit vier verschillende modellen, waaronder twee hanglampen en twee tafellampen - allemaal in een breed scala aan kleuren.

Levertijd ca. 1 week
morgen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Meer informatie
Merk&Tradition
Breedte (cm)16cm
Diameter (cm)23cm
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.