Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

De Sede DS-1051

Vanaf € 2.535,00
Levertijd 8 weken
Persoonlijk bezorgd en gemonteerd door onze eigen bezorgers.

Zelf samenstellen?
Dit product is op aanvraag ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen (bijv. kleuren, afmetingen, stofsoorten). Meer informatie? Neem dan vrijblijvend ontact met ons op of bezoek de showroom.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

DS-1051, Seventies en helemaal van nu. Begin jaren 1970 ontstond er een een exclusief project op de ontwerp afdeling van de Sede. 'Executive Chair Programm'. De modellen waren zeer bewerkelijk, elegant en luxueus in de verschijning. Zonder in te boeten op comfort of functionaliteit. Alles werd met de hand genaaid en dat is nog steeds zichtbaar in de stiksels. De

DS-1051 stoelen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, conform afbeelding in leder 'Naturale';

Uitvoering A. DS-1051/32 conferentie stoel met armleuningen

Uitvoering B. DS-1051/02 bezoekers stoel met armleuningen

Uitvoering C. DS-1051/32 conferentie stoel met armleuningen op wielen

Uitvoering D. DS-1051/51 Freischwinger / sledestoel 

Uitvoering E. DS-1051/112 directie stoel, bureau stoel hoogte instelbaar

Topaktuelles, exklusives Executive Chair Programm mit der DNA eines Klassikers aus dem Jahr 1971. Äusserst filigran, elegant und luxuriös in der Erscheinung, aber ohne jegliche Einbusse bezüglich Funktionalität und Komfort. Sitz- und Rückenflächen aufwendig von Hand mit Nadel und Faden abgeheftet, ausdrucksvolle Handnähte an den Seiten. Erhältlich in unterschiedlichsten Ausführungen: Hoch- oder Niederlehner, mit oder ohne Armstützen, als Freischwinger oder mit Fünfsternenfuss.

 

Meer informatie
MerkDe Sede
HerkomstZwitserland
Garantie3 jaar

Bezoek onze De Sede showroom

Wist je dat Gerritsma Interieur een showroom van maar liefst 1700m² heeft? Bezoek onze showroom in Assen en maak kennis met De Sede en vele alle andere merken in ons assortiment. Heb je interesse in een specifiek De Sede model, en wil je die in het echt komen ervaren? Neem voor de zekerheid even contact op, zodat je zeker bent dat het model momenteel in de showroom staat.

Over het merk

De Sede is een luxe leren designmerk uit Zwitserland en staat bekend om zijn volledige toewijding aan de fabriek. Dat wil zeggen: de handarbeid. Wanneer u een liefhebber bent van Zwitserse precisie, dan kunt u de meubels van De Sede zeker waarderen. Alle meubels van De Sede worden met uiterste verfijning en perfectie van het vakmanschap gemaakt. Hierdoor kan De Sede er zeker van zijn dat alle meubels die de fabriek verlaten voldoen aan de uiterst strikte en hoge kwaliteitsnormen.

Elke vakman bij De Sede is een meester in zijn vak. Elk designmeubel wordt in een moderne fabriek geproduceerd met veel handwerk en ambachtelijke kennis. De verfijnde bekledingstechnologie met moderne materialen van schuim, gaas of watten, vereist een hoog niveau van kennis en ervaring, waardoor de meubels naar een hoger niveau getild worden.

Het vakmanschap op het hoogste niveau, de strikte kwaliteitsnormen, de maximale aandacht voor detail en de persoonlijke betrokkenheid van alle medewerkers hebben De Sede beroemd gemaakt en het pad naar de toekomst gelegd. De Sede inspireert iedereen door zijn leren designmeubelen met karakter en vakmanschap waarmee u sfeer in uw woon- of eetkamer haalt. Naast het wereldwijde merk De Sede produceert de fabriek ook meubels van het merk FSM.