Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Cut tapijt 230x300cm

Vanaf € 1.820,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Driade Cut tapijt 230x300cm is ontworpen door de ontwerpers Ludovica en Roberto Palomba voor het Italiaanse merk Driade .

De Driade houdt het project met een speciale twist. Bijna elk ontwerp heeft een verrassende twist, of het nu een kandelaar is of een vloerkleed, zoals dit opvallende vloerkleed.

Het is rechthoekig, maar niet helemaal omdat het twee uitgesneden hoeken heeft. Dit zorgt voor een opvallende vorm die het gezicht van uw zithoek bepaalt: blijf bij de rechthoekige vorm en laat de ontbrekende hoeken "leeg" of volg de lijnen van vloerkleed 230x300 cm ?

Zo stellen ontwerpers een creatieve vraag bij het ontwerpen van een interieur. Ongeacht hoe u het vloerkleed legt, u houdt het vloerkleed gegarandeerd warm en zacht. Het is gemaakt van wol en met de hand geweven op een weefgetouw. Het Cut vloerkleed is verkrijgbaar in een warme, neutrale kleur die past in elk modern interieur. Laat gesneden vloerkleed 230x300 cm het ontwerp van de zithoek bepalen of plaats het naast het bed zodat de vloer lekker warm en zacht aanvoelt aan de voeten. Het tapijt kan alleen binnenshuis worden gebruikt. .
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenLengte: 300cm
Breedte: 230cm
OntwerperRoberto Palomba | Ludovica Palomba
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.