Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Ingo Maurer 18x18 - LED wandlamp / plafondlamp

Vanaf € 540,00
Levertijd 2-3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Ingo Maurer 18x18 - LED wandlamp / plafondlamp is ontworpen door Ingo Maurer voor zijn eigen titellabel.

Duitse industrieel ontwerper Ingo Maurer werd geboren in 1932 op het eiland Reichenau / Bodensee. Hij volgde een opleiding tot ontwerper in München en ging werken in de Verenigde Staten. In 1966 keerde hij terug en richtte zijn eigen lichtontwerpbedrijf op. Maurer wordt niet voor niets een lichtdichter genoemd. Veel stijlen hebben zijn uitgebreide werk beïnvloed. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van verrassende materialen zoals ganzenveren.

18 x 18 LED - wandlamp / plafondlamp heeft een iets elegantere uitstraling dan de meeste andere lampen in het werk van Maurer, maar heeft zeker ook een speelse uitstraling. Aan de muur staat de diffuser trots als een zeil in de wind. De lamp heeft een asymmetrische vorm aan het plafond. De diffuser is in verschillende standen in te stellen, hierdoor creëer je verschillende leuke lichteffecten. De armatuur is gemaakt van aluminium en de lamp heeft een kunststof blender. U kunt 18 x 18 LED - schans / plafondlamp combineren met een plafondlamp 2 x 18 x 18. De diffuser is in verschillende standen in te stellen, hierdoor creëer je verschillende leuke lichteffecten. De armatuur is gemaakt van aluminium en de lamp heeft een kunststof blender. U kunt 18 x 18 LED - schans / plafondlamp combineren met een plafondlamp 2 x 18 x 18.
Meer informatie
MerkIngo Maurer
OntwerperIngo Maurer
HerkomstDuitsland
AfmetingenBreedte: 18cm
Hoogte: 18cm
Diepte: 38cm

Over het merk

De verlichting van Ingo Maurer doorbreekt de grenzen tussen functie en kunst. Als sinds 1966 ontwerpt Ingo Maurer de meest bijzondere lampen en verlichtingssystemen. Hij ontwikkelt verlichtingsconcepten en spectaculaire individuele stukken voor privé- en openbare gebouwen.

De verlichting van Ingo Maurer wordt gekenmerkt door een unieke elegantie, soms met een romantische twist, soms speels, soms futuristisch. De bekendste ontwerpen zijn onder meer de klassiekers Bulb, Zettel'z en Lucellino. Ingo Maurer is een dichter van het licht. Iedereen die zijn werk op een nieuwe manier leert kennen, zal versteld staan. Er zijn immers prachtige fantasierijke en originele lampen te ontdekken. In de ontwerpen van Ingo Maurer wordt gespeeld met alledaagse voorwerpen zoals harten, handen, blikken of glazen flessen en maakte er iets bijzonders van.