Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Ingo Maurer Campari Light hanglamp

Vanaf € 320,00
Levertijd 2-3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De originele Ingo Maurer Campari Light hanglamp hanglamp is ontworpen door Raffaele Celentano voor Ingo Maurer in 2002. Ingo Maurer Campari Light hanglamp is een unieke hanglamp gemaakt van tien originele Campari-flessen, die elk kunnen worden vervangen door nieuwe Campari-flessen. Dankzij de Campari schroefdop is de lamp traploos in hoogte verstelbaar en zorgt het felle rode licht voor een uitstekende verlichting van de bar. Alleen of in een rij boven de bar, Ingo Maurer Campari Light hanglamp zal altijd een blikvanger zijn!
Deze designlamp is verkrijgbaar met verschillende ophanglengtes; zie "productversies" ..
Meer informatie
MerkIngo Maurer
OntwerperRaffaele Celentano
HerkomstDuitsland
AfmetingenDoorsnee: 23cm
Lengte ophangpunt:
· afhanglengte 155 cm: 155cm
· afhanglengte 400 cm: 400cm
Doorsnee lampenkap: 23cm

Over het merk

De verlichting van Ingo Maurer doorbreekt de grenzen tussen functie en kunst. Als sinds 1966 ontwerpt Ingo Maurer de meest bijzondere lampen en verlichtingssystemen. Hij ontwikkelt verlichtingsconcepten en spectaculaire individuele stukken voor privé- en openbare gebouwen.

De verlichting van Ingo Maurer wordt gekenmerkt door een unieke elegantie, soms met een romantische twist, soms speels, soms futuristisch. De bekendste ontwerpen zijn onder meer de klassiekers Bulb, Zettel'z en Lucellino. Ingo Maurer is een dichter van het licht. Iedereen die zijn werk op een nieuwe manier leert kennen, zal versteld staan. Er zijn immers prachtige fantasierijke en originele lampen te ontdekken. In de ontwerpen van Ingo Maurer wordt gespeeld met alledaagse voorwerpen zoals harten, handen, blikken of glazen flessen en maakte er iets bijzonders van.