Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Ingo Maurer Flying Flames hanglamp LED

Vanaf € 380,00
Levertijd 2-3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De veelzijdige Ingo Maurer Flying Flames hanglamp LED is ontworpen door Moritz Waldemeyer voor de producent Ingo Maurer .

Als er iets is dat de erfenis van de Brits-Duitse ontwerper Moritz Waldemeyer verlengt, is het zijn vermogen om een ​​synthese te creëren tussen ultramoderne techniek en klassieke elegantie en stijl. Deze Flying Flames - Hanging Lamp , onderdeel van de Flames-lijn die hij voor Ingo Maurer heeft gemaakt, is hier een heel goed voorbeeld van.

Het ultramoderne en futuristische aspect van deze hanglamp is het feit dat de elektronische architectuur van de printplaat duidelijk zichtbaar is in de langwerpige metalen lamp. Het artistieke is dat de 128 LED's aan elke kant van de lamp natuurlijk kaarslicht lijken na te bootsen. Deze hanglamp is 43 cm lang en 3 cm breed.

Naast dat de Flying Flames hanglamp verkrijgbaar is in vele mooie kleuren, heb je nog veel meer mogelijkheden. U kunt een speciale kit bestellen. U heeft de keuze tussen montage op een metalen luifel in twee maten of montage aan het plafond. U kunt ook kiezen voor extra lampen die hun licht verlichten. Welke kit je ook samenstelt, je kunt als accessoire ook een extra dimmer met geheugenfunctie kopen. Welke kit je ook samenstelt, je kunt als accessoire ook een extra dimmer met geheugenfunctie kopen.
Meer informatie
MerkIngo Maurer
OntwerperMoritz Waldemeyer
HerkomstDuitsland
AfmetingenBreedte:
· Standaard: 3cm
· with integrated touch dimmer: 2.5cm
Hoogte:
· Standaard: 43cm
· with integrated touch dimmer: 12cm
Diepte:
· Standaard: 0.3cm
· with integrated touch dimmer: 2.5cm
Kabellengte:
· Standaard: 200cm
· 1x baldachin 114x40cm: 0cm
· 1x baldachin 60x60cm: 0cm
· with integrated touch dimmer: 0cm

Over het merk

De verlichting van Ingo Maurer doorbreekt de grenzen tussen functie en kunst. Als sinds 1966 ontwerpt Ingo Maurer de meest bijzondere lampen en verlichtingssystemen. Hij ontwikkelt verlichtingsconcepten en spectaculaire individuele stukken voor privé- en openbare gebouwen.

De verlichting van Ingo Maurer wordt gekenmerkt door een unieke elegantie, soms met een romantische twist, soms speels, soms futuristisch. De bekendste ontwerpen zijn onder meer de klassiekers Bulb, Zettel'z en Lucellino. Ingo Maurer is een dichter van het licht. Iedereen die zijn werk op een nieuwe manier leert kennen, zal versteld staan. Er zijn immers prachtige fantasierijke en originele lampen te ontdekken. In de ontwerpen van Ingo Maurer wordt gespeeld met alledaagse voorwerpen zoals harten, handen, blikken of glazen flessen en maakte er iets bijzonders van.