Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Ingo Maurer Lucellino - Tafellamp

Vanaf € 480,00
Levertijd 2-3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De grappige Ingo Maurer Lucellino - Tafellamp tafellamp is in 1992 door Ingo Maurer zelf ontworpen. Ingo Maurer Lucellino - Tafellamp is de kleine tafelversie van de Birds Birds Birds kroonluchter en is geschikt voor nachtkastjes, commodes en kleine tafels die een extravagant tintje kunnen hebben. De lamp is echter niet geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid.
De naam van de lamp komt van een woordspel: "Luce" is Italiaans voor "Lamp" en "Ucellino" betekent "Vogeltje". Dankzij een speciaal door Ingo Maurer geproduceerde laagspanningshalogeenlamp en handgemaakte vleugels van ganzenveren, wordt Ingo Maurer Lucellino - Tafellamp een buitengewone designlamp. Een enkele kabel kan vrij worden gedraaid, gebogen en gevormd.
Ingo Maurer Lucellino - Tafellamp is verkrijgbaar met een dimmer met een transformatorsensor of een bedrade transformator met een verschuifbare dimmer. Zie "Beschikbare producttypes" voor meer informatie. Er wordt een extra reservelamp meegeleverd.
De volledige Birds Ingo Maurer collectie kunt u vinden door op "productfamilie" te klikken. .
Meer informatie
MerkIngo Maurer
OntwerperIngo Maurer
HerkomstDuitsland
AfmetingenBreedte: 35cm
Hoogte: 30cm
Kabellengte:
· traploos dimbaar met aanraaksensor: 250cm
· met schuif-dimmer: 0cm
· met dimmer: 0cm

Over het merk

De verlichting van Ingo Maurer doorbreekt de grenzen tussen functie en kunst. Als sinds 1966 ontwerpt Ingo Maurer de meest bijzondere lampen en verlichtingssystemen. Hij ontwikkelt verlichtingsconcepten en spectaculaire individuele stukken voor privé- en openbare gebouwen.

De verlichting van Ingo Maurer wordt gekenmerkt door een unieke elegantie, soms met een romantische twist, soms speels, soms futuristisch. De bekendste ontwerpen zijn onder meer de klassiekers Bulb, Zettel'z en Lucellino. Ingo Maurer is een dichter van het licht. Iedereen die zijn werk op een nieuwe manier leert kennen, zal versteld staan. Er zijn immers prachtige fantasierijke en originele lampen te ontdekken. In de ontwerpen van Ingo Maurer wordt gespeeld met alledaagse voorwerpen zoals harten, handen, blikken of glazen flessen en maakte er iets bijzonders van.